Így néznél ki 100 rétegnyi póthajjal

Szerző: Brooke

Felesleges lenne tagadni. A póthaj a nők egyik legjobb barátja. Mert a dús, hosszú és szépséges hajra mindannyian egyformán vágyunk. Ezért tenni is kell, meg lemondani dolgokról (mondjuk az állandó hajvasalásról), de csalni sem tilos.

Jó minőségű póthajat venni nem olcsó mulatság, és nem valami pénztárcabarát megoldás, viszont ha hajlandó vagy beáldozni egy viszonylag nagyobb összeget erre, akár egy egész életre szóló befektetés is lehet. A csatos póthaj azért is jó, mert nem teszi tönkre a hajad, bármikor ki tudod venni, vagy be tudod rakni, szóval elég praktikus.

hairextensions

Vannak ezek a 100 réteges videók, tudod, amikbe te is belefutsz hetente 2-szer, miközben görgeted a Facebook-hírfolyamod. Volt már alapozós, szempillás és szájfényes változat belőlük, de akadt olyan lány, aki 100 réteg ruhát vett magára. Az értelmét továbbra is csak keresem, de nem adom fel, nyugi. Ha megvan, megírom.

Na, de most itt van egy újabb csodavideó. Egy gyönyörű YouTube vlogger kipróbálta, milyen 5 kilónyi hajjal létezni. Mert körülbelül ennyi lehet annak a póthajmennyiségnek a súlya, amit magára aggatott. Aztán még be is fonta. Biztosan kényelmes lehetett. Inkább legyen három szál hajam hat sorban, minthogy ennyi hajjal létezzek.

Napi fun videó

Via PopSugar

Itt van még jó kis kontent