BeautyHack

Egyszerű smink őszre, amit te is el tudsz készíteni

By  | 

Nem kell professzionális sminkmesternek lenned ahhoz, hogy szép sminket készíts magadnak. Bőven elég néhány mozdulatot és technikát elsajátítanod, amik segítségével magabiztosan varázsolhatsz menőséget az arcodra a legszürkébb hétköznapokra is. 

Örülhetünk, hogy már ősz van, és a szeptember első napjait magunk mögött tudhatjuk. Sminkelés terén ennek azért van jelentősége, mert végre kezd egyre hűvösebb lenni. És minél hűvösebb van, annál biztosabb lehetsz abban, hogy nem folyik le a fejedről a smink 15 percen belül.

Minden évszaknak megvan a saját színe. Ahogy tavasszal a világosak, boldogságot sugárzóak a bejövősek, úgy ősszel inkább a sötétebb színeket és árnyalatokat részesítjük előnyben. Barna, szürke és fekete. Ezeket pedig bátran használhatod, ha iskolába, munkába vagy épp szórakozni mész. A lényeg, hogy próbálj valami egyszerűt alkotni. Az alapozás után készíts cicaszemet, vagy használj vörös rúzst és csak szempillaspirált.

Egy smink őszre, amit imádni fogsz

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.