Ennyire menők a Narcos szereplői

Szerző: beautyFY

Örömmel jelentjük, hogy csütörtökre megvan a hét egyértelműen legkirályabb dolga. A Narcos nemrég megjelent második szezonjából mutatunk irgalmatlan császár ruházkodási tippeket.

 

Tévéje, számítógépe, Netflixe biztosan nincsen annak − de valószínűleg online sajtót sem nagyon olvas az − aki nem tudja, hogy pár napja elérhető a világ egyik legfrankóbb sorozatának, a Narcosnak a második évada.

Crime with style

Mint az a produkció címéből is logikusan levezethető, a drogkereskedelem ellen vívott háború a téma, azon belül is a legendás/hírhedt kolumbiai kartellvezér, Pablo Escobar levadászása. A szóban forgó bűnszervezet, a Medellin kartell a ’70-es és ’80-as években élte virágkorát, a műsor is nyilván ekkor játszódik, és a kosztümökért felelős arcok szemmel láthatóan mindent megtettek ennek az időszaknak a felidézéséért. Mivel a helyi rendőrségi szervezetek emberei, valamint a gazdag drogkereskedők mellett amerikai DEA-ügynökök (az USA szövetségi drogellenes hatósága) is nyomulnak a történetben, ennek eredményeként elképesztően király cuccok tűnnek fel a képernyőn. Ebből jön most egy kis válogatás, őszre főleg ing-dzseki témában érdemes inspirálódni.

 

A jófiúk

A stylistok megdöbbentően komolyan vették a munkájukat, eredeti fényképek alapján rekonstruálták a szereplők ruháit, ahol lehetett, az adott modelleket próbálták beszerezni. Ami elsőre szembetűnő, hogy a mai fit és a slim fit őrület akkor még nem volt divat, pláne az öltönyökön és a dzsekiken jön át ez erősen. A napszemüveg meg egyszerűen király, és ezen nem változtat semmi. Pedro Pascal egyébként (Javier Pena DEA-ügynök szerepében) alighanem az egyik legkarizmatikusabb tévés karakter valaha.narcos_01narcos_07narcos_02narcos_08narcos_13narcos_15narcos_12

 

A rosszfiúk

A szóban forgó produkciót nemcsak sorozatrajongóknak érdemes megnézniük (jelen cikk szerzője sem az), hanem azoknak is, akik eddig abban a tévhitben éltek, hogy a közép- és dél-amerikai színészképzés legfeljebb a Pampák királya szintjén képes művészeti értéket teremteni. Tényleg remek kikapcsolódás.

narcos_09narcos_04narcos_05narcos_06narcos_10narcos_14

Aki kicsit jobban rápörgött a témára, annak érdemes ránéznie a Baldmensfashion anyagára is. Ők megpróbáltak konkrétabb tippeket összeszedni arról, hol érdemes hasonló ruhák után nézelődni.

Ötlet innen.

Itt van még jó kis kontent