A trendi nők 5 titka

Szerző: Brooke

Hogy mikor találja meg egy nő a saját stílusát, az a személyiségétől is függ. Van, aki már 15 évesen tudja, hogy mi a trendi, és van, aki 30 évesen is még cicás felsőket hord. A cicákkal nincs bajom, a stílusosság hiányával viszont akad.

Nem baj az, ha valakit ez az egész divatvilág körüli hercehurca nem érdekel, szíve joga. Viszont ha érdekli, de fogalma sincs arról, mi az, ami jól néz ki és mi az, ami nem, akkor lehet, hogy még többet kéne (mondjuk beautyFY-t) olvasnia ebben a témában.

giphy

A trendi nők nem attól azok, hogy megveszik a legújabb göncöket az épp legfelkapottabb márkától. A trend és a stílus elég szorosan kapcsolódik egymáshoz, ezért az alapoknál kell kezdeni. Mondjuk ott, hogy az alábbi 5 tippet nem csak elolvassa az ember, hanem meg is fogadja.

#1 Extrém kiegészítőt viselnek

Pont azért, hogy megtörjék valami feltűnővel az unalmasat. Ez lehet egy menő hátizsák vagy vagány szandál, de még a DIY körmöket is tudják viselni. Évek óta hódítanak az arany kiegészítők, amit nem félnek viselni. Óra, karkötő vagy több gyűrű egy kézen – nem para, nem túlzás.

t

#2 Egy ruhadarab a teljes look központjában

Gondolj csak arra az egyszerű példára, hogy a full fekete outfitet milyen egyszerűen meg lehet törni mondjuk egy fehér felsővel, világos árnyalatú nadrággal. Ezzel érik el, hogy ne egy nagy feketeség jöjjön veled szembe az utcán. Arra fogsz fókuszálni, ami eltér a többitől. Egy színes vagy más anyagból készült ruhadarab csak úgy, mint a kiegészítőknél, megtöri az egyszínűséget.

trendy_point_list

#3 Tudják viselni azt, amit megvesznek maguknak

Mielőtt félre értenéd, nem arról van szó, hogy csak akkor leszel menő, ha legalább egy extrém ruhadarab/kiegészítő/cipő befigyel az outfitbe. Hiába veszed meg a piros bőrkabátot tízezrekért, ha nem tudod viselni. Szeretned, imádnod és csodálnod kell ezeket a ruhadarabokat. Viselned kell tudni, nem csak mutogatni.

ss

#4 Tudják, mi áll jól nekik

Ez azért is fontos, mert szerintem te is sokszor ütközöl olyan nőbe munkába menet, aki jól nézne ki, ha olyan ruhát hordana, ami mondjuk előnyös is neki. Ezzel azért jelentősen sokat lehet dobni a megjelenésen, és egyáltalán nem hátrány, ha nem veszel csak azért 1 mérettel kisebb nadrágot, mert abban jobban tetszenek a lábaid. Hidd el, meg fogod bánni. Kényelmetlen, pénzkidobás, ilyesmi. Lehet, hogy nem elsőre találod meg azt, ami jól áll. És lehet, hogy valamibe beleszeretsz, viszont borzalmasan néz ki rajtad. Arról inkább mondj le.

trendy_end_list

#5 Inspirálódnak

És ez egyáltalán nem ciki. Ez nem arról szól, hogy utánozol valakit vagy sem. Lementhetsz egy képet, megjegyezhetsz egy felsőt, ami tetszik. Lehet, hogy korábban nem tetszett a szaggatott nadrág, de ha máson teljes egészében látod úgy, hogy stílusos pólóval és tornacipővel van kombinálva, másodpercek alatt megváltozhat a véleményed.

large

Köszi, PureWow!

Itt van még jó kis kontent