Hajfestési trendek őszre

Szerző: Brooke

Most, hogy itt az ősz (amit amúgy sokan az újrakezdés időszakának is tekintenek, mert egy teljesen új évszak, ami megannyi szépséget hordoz magában), talán változtatnod kéne valamin. Mondjuk a hajadon.

Ha nem is cseréled le egyik napról a másikra a komplett ruhatáradat, még beülhetsz egy profi fodrász székébe néhány órára. Nem kell hajvágásra hajtanod a fejed, de még a hófehér színnel sem kell megbarátkoznod, bár az most divatos. Ha a nagy változtatások híve vagy, mindenképp olvasd el a cikket. Ha nem, akkor is, mert még változhat először a véleményed, aztán a kinézeted. Napi bölcsesség következik.

lionking-change

Trend 1: Babylights

Aki nagyon ott van hajtémában, az tudja, hogy ez a trend már elmúlt két éves is, de még mindig imádni való, ahogy a neve is. Ha nem akarsz olyan drasztikus hajfestési módszert alkalmazni, mint mondjuk az ombre vagy a szőkéből feketére váltás, de azért valami újat szeretnél, a babylights trend a neked való.

Ennek az a lényege, hogy mérnöki pontossággal festenek be párszálas tincseket. Világosabb árnyalatú festéket használnak, mint az eredeti hajszíned, így természetes hatást érnek el. Olyan lesz, mintha kiszívta volna a nap a hajadat. Pedig nem, haha.

A hajtöveidet nem festik be, így a lenövés miatt sem kell aggódnod. Szép átmenet lesz a világosított tincsek és a hajtövek között. Amolyan melíros cucc.

jessica-alba-jpg-1

Trend 2: Koromfekete

Amikor az előbb a drasztikus változásról írtam, valami ilyesmire gondoltam. A koromfekete hajszín gyönyörű, ha sötétebb tónusú bőröd van, jól fog állni. Ha viszont Hófehérkét rólad mintázták, inkább ne vállald be, mert elég ijesztő lenne a végeredmény.

A fekete amúgy örök trend, egyszerű, feltűnő és dögös. Persze nem szexibb, mint a sötétvörös, de azért a top 3-ban van − szerintem.

katy-perry

Trend 3: Sötét hajtövek

Mielőtt azt hinnéd, hogy ha a világos, festett hajszínedet lenöveszted ilyenre, akkor jól fog kinézni, most szólok: nem fog. Ezt festeni kell. Ilyenre. Kész. Hiába akarsz spórolni rajta, nem fogsz tudni. Csak akkor, ha valami über fasza hajszínnel lettél megáldva, és a lenövésed valamivel sötétebb, mint a festett hajszíned, a kettő pedig összeolvad.

Ja, viszont jó hír, hogy ezzel a hajfestési módszerrel megszabadulhatsz az állandó fodrászhoz járástól, mert alig fog meglátszani, ahogy nő a hajad.

landscape-1461093915-ciara-zoom

Trend 4: Vörös

Erről ide kattintva olvashatsz bővebben, mert már írtunk róla. Csak három szóval illetném így mellékesen: szexi, vad, dögös.

jbpeh3p

Trend 5: Beach blonde

Nem találtam még erre jó magyar kifejezést, ezért inkább körülírom. Tudod, az a szőke hajszín, ami természetesnek tűnik, részben talán az is. Amiről nem tudod eldönteni, hogy most festett vagy sem. Kicsit árnyalt, kicsit világos és sötét. Szóval ilyen minden az egyben szőke hajszín. És lehet a töve kicsit sötétebb, mert akkor olyan, mintha a végét a nap szívta volna ki. Ez ilyen klasszikus.

nrm_1420721860-spl921866_001

 

Egyébként pont pár napja jelentettük be az őszi akciónkat, amiben október végéig kedvezménnyel készítünk el minden átmenetes hajfestést (Ombre és barátai). Részletek itt, vagy az üzletünk hivatalos oldalán. Hoppácska.

 

Via Elle

Itt van még jó kis kontent