Rajta vagy a sorozatokon? Itt a felsőd.

Szerző: beautyFY

Ahhoz képest, hogy nem nagyon nézünk tévét (Netflixet is alig), egy héten belül a második cikket posztoljuk a témában, de muszáj.

 

A Stranger Things című széria az egyik legjobb sorozat a világon, ez a nagy büdös helyzet. A sztori középpontjában gyerekek paráztató kalandjai állnak, de nem úgy, mint mondjuk a Hahó, Öcsi!-ben − amiről egyébként van német unboxing videó (!) a Youtube-on, és legalább olyan rémisztő, mint maga a Stranger Things:

Nem, itt kérem nyomozás van, életveszély, misztikum, remek dramaturgia, izgalom, whatever. Ez az amerikai sorozatgyártás egyik csúcsteljesítménye, amin úgy fosol, mint amikor 12 évesen azt hitted, elég kemény vagy a bátyád haverjaival megnézni Stephen King It című horrorját VHS-en, pedig eléggé nem.

 

Eleven

Aki ismeri a történetet, az tudja, hogy annak egyik kulcsfigurája egy kislány, a 12 esztendős Millie Bobby Brown alakította Eleven, aki ijesztően érett játékának hála − szó szerint − egyetlen nézéssel, szinte szavak nélkül mos le mindenkit a képernyőről. A többi gyereket legalábbis biztosan. Na, ezt a bizonyos tekintetet dobta rá valaki jó érzékkel egy kapucnis felsőre, és ezt viselte 2 Chainz egy jól sikerült Instagram-sorozaton meglehetősen büszkén. Nem tudjuk, hogy ez egy nagyobb márka terméke-e, valami piacos cucc, vagy esetleg Kanye West maga vasalt rá a kisszobában a hoodie-ra, de elég menő. Alant.

 

 

Forrás

Itt van még jó kis kontent