BeautyHack

Ilyen hatással van a napfény a géllakkra

By  | 

A géllakk valódi varázslat, amit minden nő megtapasztal, ha egyszer és mindenkorra megunja az otthoni körömfestést. Mert a géllakk nem kopik le, nem veszít a fényéből, és még a vége sem pattog le 1 nap után. Rengeteg időt lehet megtakarítani vele. 

3−4 hétig simán jól néz ki a kezed. Oké, egy hónap után azért már elég látványos a lenövés. Na, de az a négy hét mesésen telik, hiszen bármikor ránézhetsz a kezedre anélkül, hogy valami katasztrofális látvány fogadna.

SAD NEWS

Egy apró probléma van csak, amit lehet, hogy nem tudtál. A legtöbb márka 2 hetes viseletre szánja a géllakkokat. Ennek az az egyszerű oka van, hogy ennyi az az idő, ami alatt még viszonylag egészséges marad a körmöd. A géllakk UV-lámpa segítségével pár perc alatt megköt. Eddig szép és jó. Csak ha jobban végiggondolod, a napsugaraknak is elég sok közük van az UV-hoz.

1460119717-snookie-nails
Ez azt jelenti, hogy a napon még tovább köt a körmödön a lakk. Szóval igen, minél tovább van a lakk a körmödön, annál nehezebb lesz leszedni. Ahogy a körmös kínozza a körmeidet azért, hogy nagy nehezen eltávolítsa a géllakkot a kezedről (vagy ahogy teszed ezt te magad), szerencsétlen körmeid újra és újra meghalnak.

Lehet, hogy kétnaponta otthon festegetni kicsit biztonságosabb… 

Via Popsugar

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.