6 módszer a tökéletes szempillákért

Szerző: Brooke

Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, minden nő hosszú és sűrű szempillákra vágyik. Lehetőleg műszempilla nélkül, valahogy úgy, hogy közben természetesnek mutasson az egész. Legyen naturális, az mindig bejön.

Az a nagy helyzet, hogy akik nem születtek világraszólóan csodás, homlokig érő szempillákkal, valószínűleg egész életükben keresik a legtökéletesebb szempillaspirált. Az alapozás és a szemöldökformázás mellett ez a harmadik, ami a legnagyobb hangsúlyt kapja a mindennapos sminkelés során.

Szerencsések azok, akiket hosszú szempillákkal áldott meg a sors. Kicsit szerencsétlenebbek azok, akiket nem. Pánikra semmi ok, így vagy úgy, ők is magukénak tudhatják a gyönyörű pillantásokat. Itt van hat módszer, amivel hosszabbíthatók és sűrűsíthetők a pillák.

 

eyelashes

 

1. Több réteg szempillaspirál

Erről a módszerről már írtam korábban, ide kattintva olvashatsz róla. A lényege tulajdonképpen annyi, hogy a szempillaspirált több rétegben kell felvinni a pillákra. Így hosszabbnak, sűrűbbnek fognak hatni.

2. Melegítsd fel a szempillagöndörítőd

A szempillagöndörítő kis kütyüd akkor fog igazán jól teljesíteni, ha meleg. Gondolj csak a hajgöndörítésre, ott is meleg a vas, ami köré a hajad csavarod. Ugyanez igaz a szempilláidra is. Szóval fogd a göndörítőt, és tartsd 15 másodpercig a hajszárítód alá. Ha ezután a szokásos módon használod a szempillagöndörítőt, nemcsak göndörebb, de még tartósabb is lesz a szálak formája.

3. A soros műszempilla

Elég ügyesnek kell lenned ahhoz, hogy magadra ragaszd, viszont ha egyszer rájössz, mi a trükkje, egyre könnyebben megy majd. Nem vagyok a híve, viszont egy-egy alkalommal tényleg szuper. Teljessé teszi a sminket, csodás és csábos tekintetet varázsol. Buliba király, hétköznapokra (szerintem) inkább hanyagold.

 

tumblr_miu2q01gpj1rv6kjho1_500

 

4. Használd jól az ecsetet

Ha fiatalos tekintetet szeretnél, a szemzugodnál is ugyanúgy használd a szempillaspirált, mint a külső szemrésznél. Ha valami cicásabbat szeretnél, inkább csak a szemed külső sarkánál használd a spirált. Elég macskás tekinteted lesz, amit egy gyönyörű tusvonallal még inkább feldobhatsz.

5. Irány a kozmetikus!

El sem hinnéd, mennyit számít, ha kozmetikusra bízod a pilláid. Festesd be őket, hogy sűrűbbnek, feketébbnek tűnjenek. Hetekig szépek lesznek a pilláid, szempillaspirálozásra nem sok időt kell majd fordítanod. Egyszerű, praktikus és gyors megoldás, ami nem csak egy napra/alkalomra szól.

6. Próbáld ki a 3D−6D műszempillát

Egyáltalán nem vagyok ennek a híve, sőt. Egyrészt viszonylag drága, másrészt, ha elkezd hullani, nem túl szép látvány. Nem tudod tőle rendesen lemosni a szemed, bár szempillaspirálra biztos, hogy nincs szükséged mellette. Tartós megoldás, akár több héten keresztül is szuperül mutat. Ellenben nem dörzsölheted a szemed, sőt, szinte hozzá sem érhetsz. Szóval elég kényelmetlen lehet.

 

ezgif-com-optimize

 

Nagy köszi a PureWownak.

Itt van még jó kis kontent