Divat

Itt a Kenzo X H&M look book

By  | 

A H&M már jó néhány éve kollaborál különböző méregdrága világmárkákkal, hogy a közös cuccokat aztán piacra dobják, jóval olcsóbban, mint amennyit azok a márkanévhez hűen valójában érnének. Hatalmas biznisz ez azoknak, akik jó áron megveszik ezeket a ruhákat, aztán háromszor annyiért eladják online random embereknek.

2014-ben a világ egyik leghíresebb fast fashion márkájának H&M X Alexander Wang névre hallgató kollekcióját csodálhattuk meg a Vörösmarty téren lévő H&M-üzletben. 2015 novemberében pedig az istenkirály Balmain kollaborált velük. Ezek az események amúgy olyan szinten lázban tartják az embereket, mint mondjuk egy új iPhone megjelenése. Nagyjából ezt kell elképzelni:

anigif_enhanced-buzz-30576-1375450047-11

Képzeld el, hogy emberek képesek egy éjszakát ülni novemberben a hidegben, hogy másnap reggel ők legyenek az elsők, akik belépnek a H&M-be, mindezt azért, hogy elsőként vehessék meg a limitált darabszámú cuccokat. Na, ez kérem szépen elhivatottság.

Lényeg a lényeg, a H&M most a Kenzoval kollaborált. Jobbat nem is választhattak volna kollekciótársnak a Balmain után, jól tartják a vonalat, már ami a világmárkák minőségét (és árát) illeti. Szóval 2016 novemberében jön a H&M X Kenzo, a közös ruhakölteményeket pedig alább görgetve találod.

hmkenzo13 hmkenzo12 hmkenzo11 hmkenzo10 hmkenzo9 hmkenzo8 hmkenzo7 hmkenzo5 hmkenzo4 hmkenzo3 hmkenzo2 hmkenzo 1020

Még több ruháért katt ide.

 

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.