A hajszín, amit akarsz majd: csokis mályva

Szerző: Brooke

Ember legyen a talpán, aki tudja követni a hajtrendeket. Megértem, ha belezavarodtál, elvesztél, és csak kapkodod a fejed, hogy most épp melyik a legújabb divat. Megnyugtatlak, én is (meg egy kicsit az egész szerkesztőség) így vagyok ezzel.

Annak viszont örülhetsz, hogy időközben egyre több hajszín lett menő, mert így legalább van miből válogatnod. Ott van például a hófehér, amit az ősz színének kiáltottak ki másfél hónappal ezelőtt. Aztán a szivárványos ombre barna hajúaknak. Most meg itt a csokis mályva, ami teljesen elviselhető.

Inkább dominál benne a lila, bocsánat, mályva, mint a barna. Az összhatás mégis valami elképesztő hajszín, ami durván egyben van. Hannah Edelman az a fodrász, aki Instagram-oldalán megosztotta ezeket a képeket. Ahhoz, hogy modelljeinek elkészítse ezt az igazán őszies, stílusos és egyedi hajszínt, öt különböző árnyalatot használt: sötétbarnát, meleg középbarnát, mályvát és két rózsaszínes festéket.

Az eredmény tökéletes.

 

Hallo!

Talán lemaradtál az infóról, ezért újra elmondjuk: október végéig kedvezményt adunk minden átmenetes hajfestésre (ombre, balayage, sombre). Itt írtunk róla bővebben, de a részleteket megtalálod a hivatalos oldalunkon is. Foglalni a telefonszámunkon tudsz:

70/7705460

A lenti például nálunk készült. *wink*

dsc_4216_selected_1920px_retus_logo_kicsi

Itt van még jó kis kontent