Lustáknak: a hetekig tartó körömlakk titka

Szerző: Brooke

Lustának lenni egyáltalán nem könnyű dolog. Olyan jól halogatni és nem csinálni semmit, ahogy azt a lusták teszik, egyrészt művészet, másrészt komoly megpróbáltatásokat jelent.

Ez nőknél általában olyan jelekből állapítható meg, hogy például utálnak hajat mosni, így egy nagyobb rekesznyi száraz sampon biztos megtalálható a fürdőszobájukban. A beágyazás és ruhák organizálása az ő filozófiájuk szerint a világ legfeleslegesebb dolga, lévén, hogy a rendetlenség napokon belül újragenerálja önmagát. És ott a körömfestés. Katasztrófa, hogy ha az ember nem jár manikűröshöz, háromnaponta festegetheti a körmét. Fárasztó dolgok ezek.

giphy

Fontos megjegyezni, hogy a lustaság nem egyenlő az igénytelenséggel, hiszen a lusták is figyelnek magukra, csak máshogy. Próbálják megtalálni azokat a lehetőségeket és beautyhackeket, amik tartós eredményt nyújtanak számukra. Erre egy tökéletes példa a hetekig tartó körömlakk trükkje.

Ez kell hozzá: Az a pár száz forintos körömlakk, amit egyszer felkentél magadnak 2006-ban, és 2007-ben még mindig a körmeiden volt. Igen, jóra gondolsz: a csillogós körömlakkcsoda, amit csak úgy tudsz lemosni, ha fél óráig áztatod előtte a karmod körömlakklemosóban, aztán TALÁN lejön − de inkább még így sem.

Így csináld: Fesd ki a körmeid olyan színűre, amilyenre csak szeretnéd. Próbálj minél kevesebb réteg körömlakkot felvinni, így nem fog lepattogni a körmeid végéről, plusz levegőbuborékok sem lesznek benne. Erre kerüljön fedőlakként a csillogós körömlakk. Garantáltan nem kopik le még legalább 83 hétig.

nais1

Ui.: A géllakk (vagy műköröm) még mindig jó választás, itt és itt olvashatsz róla bővebben.

Itt van még jó kis kontent