Hairstyle

100 év frufru

By  | 

Ha nagyon le akarnám sarkítani a dolgot, azt mondanám, mindössze kétféle nő létezik: akiknek jól áll a frufru, és akiknek nem. Ebbe a mondatba viszont valószínűleg minden fodrász belekötne, és teljesen jogosan.

Mindenkinek más az arcformája, ebből következik, hogy mindenkinek más áll jól. Akár sminkelésről van szó, akár frizuráról, akár hajszínről. Minden archoz más frufru illik, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Az Allure-nak köszönhetően újabb 100 éves videó került fel YouTube-ra, az 1920-as évektől kezdve mutatják be az egyes évtizedek frufrutrendjeit. Egyik-másik a mai napig visszaköszön, de akad köztük olyan is, ami meglehetősen hasonlít a pár évtizeddel azelőtti frizurára.

Frufrutrendek 1920-tól napjainkig

Na, igen… Hiába változik a divat állandóan, minden, ami régen trend volt, egy idő után ismét visszatér a köztudatba, újra divat lesz. Tök mindegy, hogy egy klasszikus ruhadarabról vagy hajviseletről beszélünk. Amúgy ha kíváncsi vagy, hogyan NE készíts magadnak otthon DIY frufrut, itt megnézheted.

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.