Így hordj fekete pólót 7-féleképpen

Szerző: Brooke

Tudsz praktikusabb és kényelmesebb outfitet annál, mint hogy felkapod magadra a legegyszerűbb pólót, amit a szekrényedben találsz, és felveszed hozzá a kedvenc farmerod? Mert én nem nagyon.

Áldom az eget, hogy az oversized és basic cuccok megint divatosak lettek. A túlméretezett felsők és pulcsik nemcsak ápolnak és eltakarnak, de pont ott lógnak, ahol kell. Ha pedig még fekete is az a felső, slankítani is fog, de nagyon.

wear_black

Az egyszerű póló − felirattal vagy anélkül − olyan alapdarab, amely nemcsak a nők, de a férfiak szekrényében is helyet kell, hogy kapjon, mert bármihez fel lehet venni, mindenhez passzol, munkába, suliba és még randira is jó választás. Ha akarod, visszafogott lehetsz, ha inkább dögösségre adod a fejed aznap reggel, feldobhatod király kiegészítőkkel vagy egy csinos magassarkúval.

Szóval mivel lehet felvenni a legegyszerűbb fekete (vagy akármilyen színű) pólót? Mutatom.

#1 Térdig érő szoknyával

Tudom, a térdig érő szoknya kicsit oldschool, meg inkább csak a divatbemutatókon suhangató modelleken áll jól, mintsem a hétköznapi, „átlagos” lányokon. Viszont abban biztos vagyok, hogy olyan alapdarabokat is találhatsz kedvenc fast fashion márkáid kínálatában, amelyeket te is szívesen felvennél.

blacktee_midi

#2 Miniszoknyával és tornacipővel

A miniszoknyához kicsit már hideg van, harisnyával viszont bátran hordhatod. Nemcsak szexi, de praktikus is. Ha feldobod egy bőrkabáttal vagy csizmával, stílusos, sőt, még dögös is leszel. A miniszoknya már önmagában annyira csajos és szexi, hogy semmi szükséged egy csilli-villi felsőre, amiből kilóg mindened.

Ha már alul dögös vagy, felül nyugodtan visszafoghatod magad. Egy csinos szoknyához is nyugodtan felveheted a legegyszerűbb basic felsődet, hozzá pedig villanthatsz valami sportos lépőt, mondjuk tornacipőt vagy sneakert.

blacktee_miniskirt

#3 Bőrszoknyával

Attól, hogy bakancsot és bőrcuccokat hord valaki, még nem lesz rocker. Erről korábban itt írtam pár szót. Szóval nyugodtan előtúrhatod a fekete bőrszoknyád, amit eddig nem akartál felvenni, mert féltél, hogy beszólnak. Kapd fel hozzá a kedvenc felsőd, és útra is kelhetsz. Bőrszoknyákról itt olvashatsz bővebben.

blacktee_leather

#4 Bőrkabáttal

A tökéletes hétvégi outfit, ami akkor is jó, ha moziba mész a pasiddal, de más szórakozáshoz is simán felveheted. Ez a kombináció menő és kényelmes is. A klasszikus farmer és póló összeállítás ősszel és tavasszal is örök kedvenc, szóval viseld bátran. Bőrkabát mellett meg ott vannak a menő farmerdzsekik, amiket szintén szuperül kombinálhatsz nagyjából bármivel.

blacktee_moto

#5 Farmernadrággal

Ennél praktikusabb outfitet képtelenség összeállítani. Lehet az ripped vagy skinny jeans (vagy a kettő egyben), tökéletes a hétköznapokra, munkába és suliba is. Kényelmes, mindig számíthatsz rá, vehetsz hozzá magas sarkút, hogy nőiesebbé tedd a megjelenésed, így a hétvégi szingli ivászathoz is kiválóan passzol. Fekete vagy fehér, oversized vagy sem, kivágott vagy nem kivágott, hosszú vagy rövid ujjú, a lehetőségek tárháza hatalmas.

blacktee_blazer

#6 Kantáros nadrággal

Az overál nem csak nyáron volt trendi, amikor vékony anyagú ruhák után keresgéltél a kedvenc üzletedben. A tervezők őszre is összedobtak néhány olyan kantáros nadrágot, amihez tökéletes választás egy egyszerű póló. Mellesleg, ha jobban végiggondolod, más nem is nagyon passzolna hozzá. Ha pedig fel akarod dobni a megjelenésed, még nőiesebbé tennéd azt, egy trendi magas sarkú szinte biztos, hogy a te szekrényedben is ott hever valahol.

blacktee_overalls

#7 Szövetkabáttal

A stílusokat lehet keverni, ezért egyáltalán nem gáz, ha egy basic felsőhöz felveszel egy vagány, kicsit nőiesebb szövetkabátot. Ha a pólód fekete, jöhet minden szín a khakitől a halvány, nude árnyalatokig. Az őszi kabátokról itt olvashatsz még többet.

blacktee_contrastcoat

Köszi, PureWow!

Itt van még jó kis kontent