BeautyHack

A tökéletes füstös cicaszem

By  | 

Ha lelkiekben már most készülsz a szombat esti bulira, de ötleted sincs, mit vegyél fel, arról meg végképp elképzelésed sincs, milyen sminkben csábíts aznap, mutatok egy királylányos füstös cicaszemet, amit te is el tudsz készíteni magadnak.

Nem kell perfekt sminkmesternek lenned ahhoz, hogy valami über szexit villants a barátnőidnek, és high-end sminkcuccokra sincs szükséged. A tusvonal megrajzolásával mindenkinek adódnak néha problémái, de itt találsz hasznos praktikát arra vonatkozóan, hogyan kivitelezheted a cicaszemet. A szemhéjpúder használatával kapcsolatosan ide kattintva olvashatsz tippeket, de ha még abban sem vagy biztos, melyik szín illik a szemedhez, itt összegyűjtöttem néhány infót a témában.

Az ősz tipikusan az az évszak, amikor a barnát, a feketét, a burgundit és nagyjából az összes sötét árnyalatot tartalmazó szemhéjpúder-paletta előkerül a fiók aljából. Ennek örülünk, mert az őszi outfitekhez milyen más színek passzolnának, ha nem a különleges, erős színek, amikből tökéletes füstös szemet lehet készíteni?

Mondjuk ilyet:

A videón remekül látszik, hogy a sminktermékeken kívül még valamire szükséged lesz: a kézügyességedre. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagy olyan kétbalkezes, mint én, de ha mégis, van egy jó hírem. Annyit gyakoroltam, hogy már én is el tudom készíteni magamnak ezt a szemsminket. Jó, nem pont ilyet, meg ennyire nem is expert, de azért egész vállalhatóan néz ki.

Gyakorlás és kitartás (meg jó sok idő a tükör előtt üldögélve) a füstös cicaszem titka, nem feltétlen a túlárazott sminkcuccok.

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.