3 frizura őszre

Szerző: Brooke

Frizuratrendekből sosem szenvedünk hiányt, viszont az idő szinte minden esetben befolyásolja azt, hogyan viseljük a hajunkat a hétköznapokban. Csak egyszer kell rájönni a technikára, utána már akár percek alatt össze lehet dobni egy laza, mégis csinos frizurát.

A félkontyokról ide kattintva olvashatsz bővebben. Nemcsak nyáron, hanem az őszi napokon is ajánlatos félig kibontva, félig felfogva hordani a hajad. Egyrészt melegíti a nyakad, másrészt jól néz ki, és mégsem egy egyszerű lófarok, amit már annyira unsz. Ha befonod a hajad, nem kell a hajmosással bajlódnod korán reggel, egy kis szárazsamponnal egy pillanat alatt kezelhetővé válik a hajkoronád úgy, hogy még tisztábbnak is tűnik.

Itt van 3 frizura, amit könnyen és gyorsan elkészíthetsz magadnak anélkül, hogy szívinfarktust kapnál a tükör előtt minden áldott nap.

#1 Az egyszerű oldalfonás

Egy unalmas lófarkat is könnyen feldobhatsz, ha a fejed egyik oldalán fogsz egy tincset, amit befonsz. Semmi más dolgod nincs, mint leválasztani egy részt a hajadból a füled felett, azon az oldalon, amelyiken neked tetszik. Egyszerűen fond be a tincset úgy, hogy a végét a többi hajaddal együtt össze tudd fogni lófarokba. Ezt persze megcsinálhatod mindkét oldalon, ahogy jól esik.

texas-edition

#2 A több helyen összefogott

Még mindig a copfod ötletessé tétele a lényeg, és ezzel az egyszerű módszerrel ezt gyorsan elérheted. A hajad felső harmadát gumizd össze, majd ugyanezt csináld meg a hajad maradékával is úgy, hogy két részre osztod, majd összefogod ezeket. A három részből kell csinálnod egy egységeset, hogy így nézzen ki:

runway-model-getty

#3 A halszálkafonás

Nem tartozik épp a legegyszerűbb fonatok közé, de egy kis gyakorlással te is el tudod készíteni magadnak. A lényeg, hogy a leválasztott haj jobb oldalán lévő tincset a bal oldalra rakd, a bal oldalon lévőt pedig a jobb oldalra. Ide kattintva találsz egy videót, ami majd segít. Nem baj, ha elrontod, vagy valahol nem lesz tökéletes, a laza, kócos look most amúgy is

nagyon 2016.

Ha már halszálkából expert vagy, és kicsit unalmasnak tartod, itt egy inspó a holnapi frizurádhoz:

tumblr_nmyez5phd11rsa5bgo1_500

Forrás: Women’s Health

Itt van még jó kis kontent