Barbie-sminkek, amikért odáig leszel

Szerző: Brooke

Nem tartom magam annak a tipikus „csajos csajnak”, sőt, inkább hordok bakancsot, mint magas sarkút, de ha sminkelésről van szó, gyorsan le lehet venni a lábamról. Főleg akkor, ha szépséges színek, viselhető árnyalatok kerülnek a középpontba.

A rózsaszín tipikusan az a szín, ami − akár hiszed, akár nem − mindenkinek jól áll. Jó, kicsit pontosítom, mindenkinek jól áll, ha egyrészt tudja viselni, másrészt (és ez a lényegesebb) megtalálja azt az árnyalatot, ami a legjobban áll neki. Ugyanez a helyzet a vörös rúzzsal, annyi árnyalat van belőle, hogy szinte lehetetlen, hogy ne találj hozzád illőt.

favourite-day-eyeshadow-palettes-6

Az őszi szürkeséget és az all black everything napjaidat könnyen feldobhatod, ha követed a legújabb Barbie inspirálta sminktrendet. Rózsaszín, minden mennyiségben. És bármennyire is ellenkezel, hidd el, meglepően viselhető ez a szín.

 

Kelli J. Bartlett a Glamsquad igazgatója, a PopSugarnak így nyilatkozott:

„Játékos és csinos szín, ami remekül feldobja és kiemeli a szemeket. Egy fiatalos és energikus trend, ami lehet tündéri, de drámai is, attól függően, a rózsaszín melyik árnyalatát választod.”

Ezt a rózsaszín sminket amúgy te is könnyen elkészítheted magadnak, ha egy púderrózsaszín árnyalatot választasz, egy vékony tusvonallal cicássá teheted.

Itt van pár kép lányokról, akik nem túl természetesek, viszont elég, ha csak a szemsminkre koncentrálsz. Pár másodperc alatt akarni fogod magadnak te is.

Köszi, PopSugar!

Itt van még jó kis kontent