5 érv a kalapok mellett

Szerző: Andrej

Kalapot hordani már évszázadokkal ezelőtt is illett, aztán valahogy elfelejtettük a dolgot. Most, 2016-ban újra ellepték az utcákat és a boltokat a fejfedők, így kapsz tőlünk is egy kis ösztönzőt, ha még nem vetted volna rá magad, hogy felkutasd az új őszi-téli kedvenced! 

tumblr_o5mvxmhksy1r5jwlho10_1280

Nos, haver, eljött az idő, amikor kicsit félre kéne rakni a jól bevált baseballsapkát, full capet vagy a kötött sapeszt, amivel eddig megpróbáltad átvészelni a teleket. Már évekkel ezelőtt elkezdődött „a kalapok lázadása” férfi vonalon is, bár itthon csak most lettek szinte kötelező darabok. Tudjuk, hogy mit gondolsz: nem áll majd jól, olyan leszel, mint az öreg Sinatra, meg különben is… jó vagy te így, ahogy vagy. DE fejlődés nélkül hol tartanál most? Szóval csekkold az öt érvünket a kalapok mellett, és kezdj el gondolkodni, hogy hol szerezhetsz be egyet!

#1: Ha nincs kedved a hajaddal szórakozni, kapd elő kedvenc darabod, és máris stílusosabb vagy, mintha egy sima sapkát húztál volna fel.

tumblr_ne19alLvVt1tnj6ejo1_400

#2: A kalap mintha taszítaná a tömeget, így ha tömve van a veres hetes (vagy bármilyen zsúfolt jármű), te akkor is masszívan stabil lábakon zötykölődsz.

#3: Bármilyen egyszerű és unalmasnak tűnő szettet azonnal feldob egy jól megválasztott darab.

c768ef8f0fcb7d3e9b11dc738eb6bb46

#4: Kopaszodsz? Kalap! (Vagy pedig olvasd el ezt…)

leather-biker-jacket-paris-mens-street-style

#5: A kalapos férfiakban van valami titokzatos, ami érthetetlenül vonzza a nőket!

tumblr_mixnujYB961s0mrzwo1_500

 

Ezek az érveink a kalapok mellett, de ha nem lennének elég meggyőzőek, itt egy bónusz:

#+1: JOHNNY DEPP!

95916

Így már muszáj lesz beszerezned egyet!

A nagy kalapútmutatónkat egyébként itt találod. Egészségedre!

Képek: Pinterest

Itt van még jó kis kontent