Hairstyle

Tigrisszemhaj, a legújabb trend

By  | 

Ha még mindig meg tudod különböztetni egyik hajtrendet a másiktól, csak gratulálni tudok. Hetente minimum két új mániába ütközöm bele, és a legtöbbre még én is rácsodálkozom. Valóban, egyik szebb, mint a másik, de forradalmi újdonságot többnyire azért nem találni bennük.

Az ombre hajfestést olyan mértékben túltolták az elmúlt években, hogy muszáj valami mást kitalálni, ami kicsit (tényleg nagyon kicsit) más, mint a kétszínű haj. Nemcsak a barna-szőke kombináció lett gyorsan menő, hanem az olyan extrém hajszínek is, mint a barna-kék vagy a barna-zöld, ezekről ide kattintva olvashatsz.

Aztán jött a balayage, aminek a lényege az volt, hogy több hajtincset is finom színekkel emeltek ki, ezzel megtartva az eredeti árnyalatok természetességét. A végeredmény tényleg elég naturális lett, ilyen:

balayage

Most pedig itt van a tigrisszem (tiger eye vagy tiger’s eye) hajfestési módszer, ami kicsit balayage, kicsit ombre, természetes is, meg nem is. A lényege, hogy bronz, arany és sötétbarna csíkok jelenjenek meg a hajban. Oké, elsőre talán a 2000-es évek melíros hajtrendje jut eszedbe, de lentebb majd lesznek képek, amiken nagyon szép hajakkal szemléltetjük a dolgot. Tényleg.

A tigrisszem eredetileg egy jellegzetes féldrágakő, ami a sárga és a barna különböző árnyalatait tartalmazza, jellegzetes csíkokban. Innen a hajfestés neve is.

A tigrisszem eredetileg egy jellegzetes féldrágakő, ami a sárga és a barna különböző árnyalatait tartalmazza csíkokban. Innen a hajfestés neve is.

Szóval az alap a balayage hajfestés, a színek változhatnak, ez természetesen attól is függ, kinek milyen árnyalatok állnak jól. Ha jobban megnézed, tényleg tigrises az összes hajszín.

Elég vad.

 

Hallo!

Közben mi is megnyitottunk Budapest VI. kerületében. A hivatalos oldalunkon több infót is találsz, ha pedig foglalnál, érdemes csörögni:

70/7705460

dsc_4216_selected_1920px_retus_logo_kicsi

Brooke

Szeretek kávézni, írni, jó írásokat olvasni. Még mindig rendíthetetlenül meg akarom váltani a világot, és el is hiszem, hogy ez megtörténik majd egyszer. A szarkazmus összes létező formájával élek, emiatt pedig vagy utálni, vagy imádni fogsz.