A 6 legjobb tervezőpecó

Szerző: beautyFY

Ha már kényelmetlenül szűkösen érzed magad a lakásodban/szobádban, miért nem váltasz nagyobbra? Itt van hat példa, ami támpontot adhat…

 

Elég jó kis gyűjtést tett közzé a Fashionbeans, ahonnan mi is előszeretettel nyúlunk veszünk át témákat forrásmegjelöléssel. Ez a mostani anyag nem elsősorban arról szól, mit vegyél fel a fehér sneakeredhez, hogyan öltözz minőségin a hideg közeledtével is, hanem arról, hogy milyen környezetben élnek azok, akik ezt megmondják.

Tedd rendbe a kecót

A Feng Shui, a környezetünk rendezését, harmonizálását okító tan nem csak humbug. Erre akkor jössz rá, amikor két hét után a csajod megjelenik nálad, elpakolja a retkes ruhákat, és áldozatkészen kipucolja a mosdókagylóban rothadó ökoszisztémát. Helyetted, neked.

Nemcsak dolgozni, partizni, de általában létezni is jobb ott, ahol a tárgyak sorban vannak, nem szanaszét. Ez annak pláne fontos, akinek az esztétika a hivatása. Íme a hat legmenőbb dizájnerkéró.

 

#1 Thom Browne

Helyszín: Greenwich Village, New York

A pennsylvaniai pali, aki az Armani eladójából lett öltönyboltos, majd a kétezres évek végére elismert és sikeres tervező, New Yorkban él és dolgozik. Otthonát David Biscaye építész és antikvitásokban utazó kereskedő segítségével rendezte be többek között Adnet és Gio Ponti bútorokkal.

tom_03 thom_01 tom_02

 

#2 Tom Ford

Helyszín: Cerro Pelon Ranch, Új-Mexikó

A szakmát a Guccinál és Yves Saint Laurent-nél kitanuló, legendás dizájner (aki egyébként a legjobban öltözködő szakmabeliek egyike is) 75 millió dollárt, vagyis több mint 21 milliárd forintot érő, szolid kis pecóban tolja. Nem az a telepi másfél szobás, maradjunk annyiban.

ford_01 ford_02 ford_03 ford_04

 

 #3 Alexander Wang

Helyszín: Tribeca, Kalifornia

A fiatal tehetség (még mindig csak 32), aki női vonalon erős (mit erős, már most szinte élő legenda), éppen nemrég adta el ezt a lakást 3,5 millió dollárért. 230 négyzetméteres, elképesztően szép lakás ez, bár a nappaliban elhelyezett tévé képernyője szégyenteljesen kicsi.

 

wang_04 wang_01 wang_02 wang_03

#4 Ralph Lauren

Helyszín: San Juan, Colorado

Üzleti értelemben kétségtelenül a világ egyik legsikeresebb divattervezője, akinek nevetségesen drága autókollekciója világszerte közismert, érthető módon lakásban sem adja alább.

6,4 hektáros birtokának hangulatosan berendezett épületeit indián képzőművészeti alkotások díszítik, és olyan kegytárgyak, mint John Wayne egykori cowboykalapja.

lauren_03 lauren_01 lauren_02

 

#5 Giorgio Armani

Helyszín: Milánó, Olaszország

A divattörténet jelenleg 82 éves, kultikus figurája állítólag 1982 óta Milánóban él a Peter Marino belsőépítész által megálmodott otthonában. A bézs és fekete uralmát néhol törik csak meg élénk színek, aminek eredménye igazán elegáns, de kissé rideg atmoszféra.

armani_03 armani_01 armani_02

 

#6 Frank Muytjens

Helyszín: New York City

A J. Crew férfivonalának fejese, Muyjtens méretes telkén kissé rusztikus, de otthonos házat rendezett be, amiről egyébként Instagramján is előszeretettel posztolgat.

frank_03 frank_04 frank_01 frank_02

 

A cikkhez forrásként a Fashionbeans vonatkozó cikkét használtuk, köszönet nekik. A kiemelt fotó a Blood and Champaign Frank Muytjensről szóló portréjából való.

Itt van még jó kis kontent