Dobd fel a gardróbod pár stílusos cuccal

Szerző: Brooke

Azt hiszem, mi, nők tökéletesen egyetértünk abban, hogy ruhákból és cipőkből sosem elég. Persze sokszor kell a 12. ugyanolyan felső, ami tényleg alapdarabként funkcionál az öltözködésünkben.

Ezek mellett viszont szükségünk van olyan stílusos kiegészítőkre, kabátokra és cipőkre, amik, ha nem is feltétlen basic cuccok, de azért rendesen feldobják a megjelenésünket. Például lehet kapni magas sarkú cipőket, amiknek levehető a sarkuk. És most már értem, mire valók a microbagek, vagyis inkább csak kezdem érteni.

Impulzus FTW

Néhány drágább ruha igazi befektetés lehet, hiszen függetlenül attól, hogy nem feltétlen tudjuk mindenhez felhúzni, azért igyekszünk olyan darabokat venni, amelyeket mással is (viszonylag) könnyen tudunk párosítani. Gondolom, a boltkórosok is hasonló gondolatmenet szerint vásárolnak naponta.

1417189252-indecisive-penny-big-bang-netflix
Na, de lényeg a lényeg: van pár stílusos cucc, ami még kell abba a kétajtós gardróbba, hiába folyik már ki belőle a ruha.

Aranyszabály: nem azzal van a baj, hogy új ruhákat veszel, hanem azzal, hogy a régieket nem dobod ki. Igen, így lesz egy csomó felesleges és megunt göncöd, a címkével a szekrényedben lógó rongyokról meg már ne is beszéljünk. A felesleges ruhák felhalmozásról majd máskor.

Itt egy kisebb-nagyobb ruhainspó, hogy feldobd a gardróbod tartalmát.

Itt van még jó kis kontent