Eljött a sötétben foszforeszkáló frizurák ideje

Szerző: Brooke

Guy Tang hajkreációira közel 2 millió ember kíváncsi az Instagramon, a többi platformot meg inkább ne is említsük. Ha azt mondom, elkészített egy sötétben foszforeszkáló frizkót, elhiszed?

Szerintem el kéne, mert van ilyen, tényleg „világít” a sötétben, és tényleg botrány’ jól néz ki. Az ombre már amúgy is nagyon uncsi(ka), szóval nekem már körülbelül bármi jöhet, ami nem feltétlen a kétszínű, barna-szőke hajkorona. Imáim meghallgattattak, itt egy narancssárga-piros-rózsaszín frizura.

Guy Tang amúgy arról híresült el a közösségi média különböző platformjain, hogy olyan hajkreációkat valósít meg, amilyenekre korábban aligha volt példa. A sötétben foszforeszkáló haj nappal, természetes fényben nagyon erős színekből és árnyalatokból áll össze.

Ilyen a foszforeszkálós haj nappal:


És így világít a sötétben:


Szóval igen, az egész trend mögött egyetlen férfi áll, és (ahogy a lenti videón is látod majd) „phoenix neon glowing hair” néven fut a dolog. Mielőtt a neonszínű hajfestékek kerültek volna a tincsekre, a hajat olyan világosra szőkítették, amilyenre csak lehet. Újra és újra, egymás után többször. Ide kattintva többet tudhatsz meg róla.

Persze a legtöbben ehhez a frizurához túl egyszerűek és korlátozottak vagyunk, szóval meg sem kérdezem, te mondjuk bevállalnád-e. Mert én sem.

Itt a videó arról, hogyan készült a foszforeszkáló frizura

Itt van még jó kis kontent