Holografikus szájfény, ami nélkül nincs buli

Szerző: Brooke

Tény, hogy 2016-ban sokkal jobban kedveljük a matt szájfényeket és a matt rúzsokat. Rengeteg tippel örvendeztetnek meg minket a szépségguruk nap mint nap, megadva annak az esélyét, hogy pazarul ívelt, nem fényes, nem csillogó szájjal lépjünk utcára.

Az all black everything vonalat képviselve, sajnos (vagy nem sajnos), kénytelen voltam ráeszmélni, hogy bármennyire is szeretnék örök életemben feketében (esetleg szürkében) járni, muszáj lenne egy kis színt vinnem az életembe, ha divatos akarok lenni. Én speciel nem akarok, de mások meg igen.

Holo ajak, lol

Vannak ruhadarabok, színek és minták, amiket kötelező beszerezned télre. Láttunk már szivárványos szempillákat, de sötétben foszforeszkáló hajakat is, amelyek meghatározóak idén a divatvilágban. Most pedig itt vannak a holografikus ajkak.

A Sigma Beauty egy nemzetközi cég, amely sminktermékeket, sminkeszközöket forgalmaz világszerte. Egyre nagyobb sikert tudhatnak magukénak, mert a termékeik nemcsak menők, és jól néznek ki, hanem tényleg nagyon tartósak is. Ha valamihez hasonlítanom kéne a brandet, mindenképp a MAC-hez viszonyítanám.

Ezek a holografikus szájfények hétköznapokra nem, bulizáshoz viszont annál inkább passzolnak. Lassan szilveszter, ha igazán nagyot akarsz dobbantani, már most kezdj el inspirálódni mind ruha, mind smink és haj terén. Sigma-termékeket ide kattintva tudsz rendelni.

Képek alant.

Itt van még jó kis kontent