Izgi színkombinációk őszre

Szerző: Brooke

Színekkel kifejezheted a hangulatod, öltözködéseddel a stílusod. Ha nem állsz be a sorba a többiek mögé, és nem próbálsz utánozni másokat, felvállalod önmagad, ennek pedig a megjelenéseddel adsz hangot, biztos, hogy jól fogod magad érezni a bőrödben.

Próbálj kicsit elrugaszkodni a megszokott egyszerűségtől, és szerezz be először néhány színes kiegészítőt, legyen az táska vagy cipő, amivel feldobhatod az outfited. Kezdd apránként, és idővel azt veszed majd észre, hogy tökéletesen kombinálod a színeket magadon. Kezdésnek itt van pár példa.

Fekete, méregzöld és rózsaszín

A méregzöld kötelező szín őszre és télre, hiszen épp elég sötét ahhoz, hogy szimbolizálja az őszt, ugyanakkor elég különleges ahhoz, hogy feldobjon szinte bármilyen outfitet. Néhány kiegészítővel (ahogy azt a képen is látod majd) gyorsan meg lehet törni az egyszínűséget, főleg akkor, ha a méregzöldhöz még egy kevés rózsaszín is társul.

pink_green_black

Sárga és szürke

Egy tökéletes példa arra, hogyan lehet az őszi szürkeséget és a nyári vidámságot ötvözni. Napsárga felső, szürke kabát, hozzá egy fekete nadrág. Van kérdés?

yellow_and_grey

Barna és narancs

Őszre (és majd tavaszra is) jó választás, hiszen mi mással lehetne szimbolizálni az októberi színességet, ha nem azzal a két árnyalattal, amiben az egész természet tündököl ilyenkor?

tan_and_orange

Burgundi és fekete

Nincs olyan árnyalat, amihez ne passzolna tökéletesen a fekete, mert a fekete sikkes, dögös, és iszonyat jól néz ki. Legyen szó egy pólóról vagy nadrágról, ez a legegyszerűbben párosítható árnyalat. Burgundivörös kiegészítőkkel, például táskával vagy cipővel brutál királyul néz ki. Ennyire:

burgundy_and_black

Piros és rózsaszín

Van egy olyan íratlan szabály a divatvilágban, hogy pirosat rózsaszínnel inkább ne hordj. Ez pont annyira nem igaz, minthogy a piros rúzs nem mindenkinek áll jól. Egyszerűen csak meg kell találnod a hozzád illő árnyalatot. Ugyanez van a piros és rózsaszín ruhák kombinálásánál is. Mindkét színnek vannak olyan árnyalatai, amik passzolnak egymáshoz. Itt egy példa:

pink_and_red

Mustár és fekete

Ha túl sok a fekete, dobj hozzá egy kevés mustársárgát. Mondjuk egy nadrágnyit.

yellow_navy_black

Mustár, farmerkék és fekete

Három szín, ami tökéletesen illik egymáshoz. Jól néz ki, fiatalos, őszies, de mégsem.

black_and_yellow

Forrás: PureWow.

Itt van még jó kis kontent