A legjobb frizurák télre

Szerző: Brooke

Minden évszaknak megvannak a maguk kis sajátosságai, amikhez az öltözködéseddel és a megjelenéseddel is hozzájárulhatsz. Tudom, a tél nem épp a legkedveltebb időszaka az évnek, viszont rengeteg lehetőség rejlik benne. Mondjuk vágathatsz magadnak valami izgalmas frizurát.

Azt már elmeséltem korábban, miért imádom az őszt, de arról még nem volt szó, miért szeretem a telet. Nos, utóbbi cikk formájában még kicsit várat magára, de egyet szerintem mindannyiunk nevében elárulhatok már most: végre kibontva hordhatjuk a hajunkat.

5617c869cc3bf

A lófarokba fogott és az összefonott frizurát pár hónapra szüneteltethetjük, eljött a kiengedett haj ideje. Ha nemsokára fodrászlátogatásra mész, és nem tudod, milyen frizkót szeretnél, itt van most 6 fazon, ami télre tökéletes választás lehet.

Hosszú Pixie

Ez a frizura még a ’70-es évekből való, aztán 2010-ben és 2011-ben is nagy trend volt. Mára újra kinőtte magát a Pixie frizura azzal a változtatással, hogy inkább hosszabb formában divatos. Bár hosszú haj mániám van, imádom azokat a nőket, akik stílusosan tudják viselni a rövid hajat, mint ahogy azt Ruby Rose is teszi.

ruby_rose

Tépett lob frufruval

A bob frizurát biztosan ismered, a long bobról (röviden: lob) pedig ide kattintva olvashatsz bővebben. Az örök klasszikus bob frizura hosszított változataként a lob 2016-ban borzasztóan menő lett, sorra vágatnak maguknak a hírességek is ilyen hajat. Ha kicsit feldobnád a hajkoronádat, tépesd meg a fodrászoddal, vágass valami laza frufrut, és már kész is a tél egyik legkúlabb viselete.

karlie

„Függönyfrufru” − bármilyen hosszúságban

Kérlek, írd meg, ha tudsz jobb nevet annak a frufrutípusnak, ami középen van elválasztva, és oldalra van fésülve. Csak mert pont úgy néz ki, mint egy függöny széthúzva. A Bridget Bardot-féle frufru pedig remekül áll mindenkinek, akinek gyémánt formájú az arca. Nem lóg a szembe, és ezzel a fazonnal úgy lehet hajat növeszteni, hogy közben nem néz ki hülyén az ember.

dakota

Egy hosszra vágott haj, elvékonyított végekkel

Amikor azt mondom „tompa”, a nem szögegyenes hajvégekre gondolok. Az esőtől, hótól amúgy is gyorsan behullámosodik a hajad, hiába vasalod fél órán keresztül. Ha a hajad hosszából nem szeretnél sokat vágatni, inkább kérd meg a fodrászod, hogy kicsit tépje meg a tincseid végét. Így sokkal lágyabb, kellemesebb esésük lesz.

jess_alba

Rövid haj elvékonyított végekkel

Az előbb említett hosszú fazon mellett a rövid hajhoz is tökéletesen illik az, ha a hajvégek nem egyenesek és tömöttek, hanem kicsit meg vannak tépve. Plusz, ha hajszárítóval és körkefével beszárítod magadnak otthon, csak még dögösebb leszel!

gina

Aszimmetrikus bob frufruval

Az egyik oldalon épphogy hosszabb a haj, mint a másikon. Az alap frizura a bob, amiről még a második fazonnál volt szó, hozzá egy aranyos, tépett frufru, és már kész is 2016 egyik legdögösebb viselete. Hullámosan vagy egyenesen, mindenhogy jól néz ki.

rashida

Köszi, PureWow!

 

Egyébként van egy akciónk karácsonyra. December 23-ig tart, és ennek keretében

minden festéshez ingyen adjuk az Olaplex hajszerkezet-javítót!

Még akkor is csodás hajszíned lesz, ha nem akarod. További infókat találsz az üzletünk oldalán, bejelentkezni pedig telefonon tudsz. A számunk a

70/7705460.

bfy_belter_16

 

 

Itt van még jó kis kontent