Cuccok Queen B-től karácsonyra

Szerző: Brooke

Nem tudod, mit kérj karácsonyra a pasidtól vagy a szüleidtől, mert úgy érzed, mindened megvan? Hát nincs. Itt van pár Beyoncé-cucc, ami hiányzik az életedből, meg a karácsonyfa alól is fog, ha nem csapsz le rájuk időben.

Beyoncé Lemonade nevezetű kollekciója már elérhető. Nem újdonság, hogy az énekesnő ruhák tervezésében is gondolkozik, hiszen áprilisban mutatta be Ivy Park-kollekcióját, ami olyan ruhadarabokból és kiegészítőkből állt, amelyeket sportoláshoz és szabadidős programokhoz is ajánlott. Itt egy videó róla:

Na, szóval ezután most itt a következő line, az előbb már említett Lemonade, ami stílusban kicsit hasonlít az Ivy Park-cuccokra. Pulóvereket, sapkákat, telefontokokat és még egy naplószerű füzetet is találsz köztük, a legtöbb terméken valahol feltűnik az ikonikusnak számító citrom is.

Hétfőn debütált Beyoncé legújabb kollekciója, meglepő módon elérhető áron.

Azért Lemonade, mert az énekesnő legújabb albuma is ezt a nevet viseli, amit amúgy a Rolling Stone a legjobb 50 album közül az első helyre pakolt (katt ide). Elég menő. Lent képek, illetve a kollekció további részét ide kattintva nézheted meg.

lemonade

Köszi, Her Campus.

Itt van még jó kis kontent