A legmesésebb tusvonal evör

Szerző: Brooke

Tegye fel a kezét az, akinek az egyenes tusvonal megrajzolása is gondot okoz. Meg az is, aki már rég lemondott a tussal való szenvedésről. Oké, akkor kezeket le, mert itt a smink, ami újra meghozza a kedved a szenvedéshez.

Fogadjunk, ha meglátod ezeket a képeket, neked is eszedbe jut, bárcsak tudnál ilyen szépségeket varázsolni az arcodra. Mert akármennyire is nem hétköznapi viseletként ajánlom ezt az egyszarvús tusvonalat − ami amúgy nagyon menne az unikornisos körmeidhez −, gyakorláshoz ennél jobbat keresve sem találnál.

Itt egy videó arról, hogyan készítheted el.

Ha emlékszel még a szalagos tusvonalra, elég nagy hasonlóságot fedezhetsz fel a két trend között. Mindkettő több színből áll, mindkettő csajos, és inkább való farsangra és a szilveszteri buliba, mintsem utcára.

Ennek ellenére gyönyörű kreálmányokat lehet készíteni a lenti képek alapján, amiknek a képzeleteden kívül semmi más nem szab határt. Az egész technika abban merül ki, hogy több különböző színű tussal kell dolgoznod, ezeket apró részletekben felviszed oda, ahol alapból is dolgoznál a szemhéjtussal.

Nem muszáj vonalakat húznod, pöttyöket is rajzolhatsz, utóbbi talán könnyebb módszer.

Via Glamour

Itt van még jó kis kontent