Napi WTF: alapozás szilikonbetéttel

Szerző: Brooke

Olvastam, hogy egy vlogger életében az a legnehezebb, hogy olyan videót készítsen a nézőinek, amilyet még nem láttak. Sablonossággal ugyanis nem lehet megélni még a YouTube-ból sem, ezért kénytelenek olyan videókat publikálni, amik legalább kicsit, de inkább nagyon eltérnek a többitől.

Több tízezer beauty/fashion/lifestyle vlogger videói közül válogathatunk, a világ legnépszerűbb videómegosztója már tévéként is funkcionál, az új és forradalmi ötletek alapján megszületett kisfilmekért pedig úgy rajongunk, mint még soha. Semmi kétség, a vloggerek szarrá keresik magukat rajtunk.

Miért is ne használnák ki a lehetőséget és az emberi kíváncsiságot azért, hogy nézettséget generáljanak a csatornájukon?

giphy

Mondjuk olyan hülye ötletekkel, mint a 100 réteges videók vagy a most felkapott, szilikonos mellbetéttel történő alapozás…

Arról van szó, hogy a NikkieTutorials nevű YouTube-csatornának 6 millió (!) feliratkozója van. A beauty vloggernek Instán szintén ott a bő 6 millió követője. És mit próbált ki azért, hogy még több ember kattintson a Subscribe-gombra? Szilikonnal alapozta az arcát.

A videót december 8-án töltötte fel, azóta 3 milliónál (!) is több néző volt rá kíváncsi. Nyilván nem egy Adele − Hello-rekord, de egy „mezei” vloggertől azért ez is nagy teljesítmény. Itt a videó:

Az ötlet amúgy abból a szempontból bevált − ezt Nikkie is elmondja a videó végén −, hogy egész vállalható lett a végeredmény. Az egyetlen gond azzal van, hogy egy fél élet, mire ezzel a módszerrel meg tudod csinálni a fejed. Plusz, ha még highlighterre is szükséged van, akkor már egy egész életet igénybe vesz.

De legalább megtudtuk, ha nincs más, szilikon-mellbetéttel is lehet alapozni. Éljen.

Itt van még jó kis kontent