4 frizura a karácsonyi vacsihoz

Szerző: Brooke

Nyugalom, még egyáltalán nem késtél el semmivel. Hál’ istennek, a karácsonyi mizéria 3 napig tart, szóval bőven lesz lehetőséged arra, hogy megvillogtasd fodrásztudásodat a családod előtt. Van itt pár frizura, amit te is könnyen elkészíthetsz.

Oké, nagy volt a szám, nem épp könnyen, ha annyira kétbalkezes vagy, mint én. De ha kicsit is jártas vagy a fonásban, hajgöndörítésben, akkor biztos lehetsz benne, hogy az alábbi frizurákat te magad is el tudod készíteni. Otthon, agyvérzés nélkül.

giphy

Azt még hozzátenném, hogy a képeken látható hajak azért néznek ki ilyen jól, mert nagyjából 8 kiló póthajjal készültek el. Ne kapj sokkot, ha a tiéd nem lesz pont ilyen. Viszont állati szerencsés vagy, ha sok hajad van, mert azzal lehet csak igazán jól dolgozni.

#1 Elöl befont

Válaszd szét a hajad, de ne a fejed közepén. Fogj egy kicsit vastagabb tincset, és fond be úgy, hogy a homlokodnál induljon a fonás, amit aztán teljesen végigviszel az egyik oldalon.

original

#2 Laza fonatok

Teljesen mindegy, melyik részét fonod be a hajadnak, a lényeg, hogy laza és összevissza legyen, amennyire csak lehet. Fogj meg pár tincset, fond be, majd kicsit húzogasd meg azokat, és máris vastagabb és dúsabb(nak tűnő) fonatokat kapsz.

braids-girl-grey-hair-favim-com-3945044

#3 A klasszikus két copf

Fonhatod egy vagy két copfba is a hajad. Kicsit kislányosabb verzió az utóbbi, viszont ha fel tudod dobni úgy, hogy a fejed tetején már elkezded fonni, a hatás garantáltan nem marad el. Katt ide, mutatok egy tutorialt.

adorable-braid-grey-grey-hair-favim-com-3505028

#4 Felül befont

Hasonló, mint az előbbiek, a lényege, hogy úgy fond be a hajad, mintha egy hajpántot készítenél magadnak. Maradjon laza, ne készítsd túl szorosra. A hajad többi részét kivasalhatod, de hullámokkal sokkal szebben mutat. Itt egy videó segítségnek.

7038ca7b583080f80a36e9bc47dd9493

Itt van még jó kis kontent