Ezek a cuccok mentek az utcán idén

Szerző: beautyFY

A félreértések elkerülése végett: ruhákról lesz szó.

Hogy mit veszel fel, az többet árul el rólad, mint az akcentusod és az érettségi bizonyítványod együttvéve. Legyen az akár a most elég menő, lazább athleisure móka vagy egy elegánsabb viselet, hatása van. Sőt, a megjelenésed bizonyítottan szerepet játszhat az üzleti sikerekben is. Jól festeni nem a világ legfontosabb dolga, de

nem élni a karizmatikus megjelenés nyújtotta előnyökkel egyszerűen baklövés.

22

A 2016-os év legmenőbb utcai trendjeiről egy nagyon vagány lookbookot dobott össze a Fashionbeans, a gyűjtésüket kivonatolt formában, néhány mondatos kommentárral közöljük, illetve kiegészítettük egy trenddel, ami szerintünk eléggé ment az idén.

 

Elegáns utcai cuccok

A zakó önmagában megszűnt az elegancia szimbóluma lenni, inkább az ízlésesen öltöző férfi alapkelléke már, ami durván felülreprezentált az utcákon. Ez nem gond, de hordani nyilván tudni kell. Lent erre elég sok példát láttok, a neutrális színű lenvászon zakó például eleve jól kombinálható, de ezzel a barna-kék nadrág-cipő kombóval tökéletes. Az idei évnek a sok szívás mellett volt egy olyan nagyszerű tanulsága, hogy a világos színektől az alkalmi ruhák vonatkozásában sem kell parázni, a camel színű kabátok például bármilyen szett köré képesek egy sajátos, makulátlan aurát applikálni.

01_k

04

12

13

14

15

17

 

Athleisure

Greg kolléga stílusosan tekintette át a trendet ebben a jól sikerült anyagban. Az van, hogy az athleisure-t nem mindenki szereti. „Milyen már macinaciban utcára menni” típusú kommentek is szép számmal jönnek az ilyen témájú posztokra, de az igazság az, hogy ezt is lehet baromira jól csinálni. A nagy sportszergyártók ma már eleve úgy tervezik a kollekcióikat, hogy az edzőcuccaid néha jobban néznek ki, mint amikben mások tárgyalni mennek.

03_k

athleisure_05

athleisure_06

athleisure_07

athleisure_08

 

Casual utcai divat

Az általános utcai divatból is van itt pár kép mutatóba. A kalapokról itt írtunk egy nagyobbat, és itt indokoltuk meg, miért érdemes gondolkodnod benne kiegészítőként. Bőrdzsekik mellett is kampányoltunk, inspiráció gyanánt pedig itt egy gyűjtés a moziból ismert legkultikusabb darabokból. Fontos, hogy a sokak által szintén kritizált, szűkített szárú és slim fit farmerek nem szűnnek meg irtózatosan népszerűek lenni, de akinek az nem adja, továbbra is válogathat a klasszikusabb szabásokból.

16

18

19

20

21

 

Nagyobb idei lookbookot találtok a Fashionbeans eredeti cikkében, ide klikk.

Itt van még jó kis kontent