Marky Mark saját sneakerrel támad

Szerző: beautyFY

Egészen konkrétan a Nikeval dolgozik együtt azon, hogy a saját ízlésére szabjanak egy Air Jordan Formula 23-ast. De van még itt más is.

 

Azt eddig is tudtuk, hogy Mark Wahlberg rajta van a sportcipőkön, és csak idő kérdése volt, hogy a celebiparra egyébként is egyre érzékenyebb sneakerpiac meglássa benne az üzleti potenciált.

markwahlberg_sneaker_01

Wahlberg egyébként nem maradéktalanul népszerű az észak-amerikai fekete közösségekben, lévén, hogy ifjúkorában (értsd: 16 és 20 éves kora között) néhány elég súlyos balhét művelt rasszista indíttatásból. Bocsánatot kért, nem nagyon kapott, lett viszont belőle B kategóriás rapper helyett A kategóriás filmsztár. Igen hamar.

Koprodukció

Pontos részleteket még nem tudni a készülő cipőről azon kívül, hogy a Nike legendás szériájának, az Air Jordannek egy modelljéből (közelebbről a Formula 3 Trainerből) készül.

Az étteremhálózatáról szóló reality sorozatának, a Wahlburgersnek az egyik epizódjában el is látogatott a Nike oregoni bázisára, és arról beszélt, hogy

saját sportruházati termékvonalon is gondolkodik,

amit az utca emberének szán.

Magáról a szóban forgó sneakerről érdemes megjegyezni, hogy mivel promóciós célra szánják, aligha lehet majd kereskedelmi forgalomban kapni. A sportruházati kollekció ötlete viszont érdekesen hangzik, ha a Nike által nyújtott minőségi garanciát és a srác stílusát vesszük alapul.

Forrás: Hypebeast.com és HNHH.

Itt van még jó kis kontent