„A csillogás soha nem megy ki a divatból”

Szerző: Brooke

Legalábbis ezt állítja Destiney Bleu, az a táncosból lett tervező, akinek csillogó, strasszkövekkel kirakott neccharisnyáit egyre több celeb és világsztár viseli különböző eseményeken, fellépéseken. Olyan sztárokról van itt szó, kérem szépen, mint Beyoncé, Katy Perry vagy Iggy Azalea.

Van egy márka, a Dbleudazzled, ami mögött Destiney Bleu áll. Ő az, aki szerint a csillogás soha nem fog kimenni a divatból. Nagyon úgy néz ki, az elképzelése helytálló, ugyanis világhírű énekesnők bújnak strasszokkal díszített harisnyáiba.


A márkának valószínűleg Beyoncé hozta meg az igazi áttörést. Mert nemcsak az énekesnő öltötte magára csillogó harisnyáit a világ körüli Formation nevezetű turnéja több állomásán, de még a táncosai is. Egy ilyen ruhadarab elkészítése időigényes, így nem meglepő, hogy egy pár 100 dollárba, azaz kb. 30 ezer forintba kerül − írja a Huffington Post.

Ha valamit maga Queen B is előszeretettel visel, akkor az biztosan király, menő, trendi és minden ilyesmi együttvéve. Amikor egy designer cucca a Vogue-ban kap helyet, szar nem lehet.

Fellépésekre, színpadra tökéletes, de még az újévi bulin is simán elmegy. Szexi, nőies, és tipikusan az a cucc, amiről minden nő álmodozik.

Színre színt

A csillogó harisnyákat gyártó márkának van még egy különlegessége. Odafigyel arra, hogy mindenki megtalálja azt a színt, ami illik hozzá. A Dbleudazzled 100 dolcsis neccharisnyáit különböző árnyalatokban lehet kapni, bőrtónusa szerint bárki megtalálja a neki valót. Plusz bodykat, macskaruhákat és különböző strasszokkal kirakott ruhadarabokat postáznak a világ minden pontjára.

Tessék gyönyörködni.

Itt van még jó kis kontent