Így fog kinézni a tavasz?

Szerző: beautyFY

Ugyan még hozzávetőleg két hónapot fogunk szopni a téllel, de ez nem akadályozza meg a tervezőket abban, hogy már bőszen mutogassák a tavaszra tervezett cuccaikat.

Mutatunk párat a megfizethető és a röhejesen drága kategóriából is − csak a miheztartás végett. Utóbbiak úgyis csak a nevükben elérhetetlenek.

 

Mango Man

A spanyol márka 2008-ban mutatta be a férfivonalát (akkor még HE by Mango volt a neve), azóta vannak elég frankó dolgaik. Új laza-elegáns cuccaikból pár anyag alant:

mango_man01_k

mango_man02_k

mango_man03_k

mango_man04_k

mango_man05_k

 

Hugo Boss

Egy árkategóriával feljebb, az Hugo Bossnál így néz ki egy téli editoriál. Ukrajnában szerencsére nemcsak lövöldöznek mostanában, hanem fotóznak is, Ivan Basic stylist rakott össze nekik egy elég jó anyagot. Bár ezek még nem a tavaszi kollekció darabjai, egészen rendben vannak.

boss_winter_01_k

boss_winter_02_k

boss_winter_03_k

boss_winter_04_k

boss_winter_05_k

 

Jude Law + Prada

A méltósággal kopaszodás nagymestere, Jude Law egy Prada-kampány teaserében tűnt fel a minap, erről számoltak be több helyen, így a Fashionistón is. További képek a cuccaikról itt.

jude_law_prada_01_k

 

Inspiráció a Matchestől

Az angol Matches Fashion dobott ki egy kisebb lookbookot már a tavasz szellemében Calvin Klein-, Paul Smith- és Alexander McQueen-cuccaikat promózva. Nem olcsók.

matches_01_k

matches_02_k

matches_03_k

 

Az anyagokat a kiváló TheFashionistóról vadásztuk.

Itt van még jó kis kontent