Körömszínek télre

Szerző: Brooke

Vége a karácsonynak, levetkőzheted a visszafogott stílust, amiben a rokonok előtt parádéztál az ünnepek alatt. A klasszikus karácsonyos, piros-arany-ezüst körmöktől is elbúcsúzhatsz, jöjjenek inkább a jelenleg legmenőbb árnyalatok.

Vannak körömtrendek, amik soha nem mennek ki a divatból. Vannak árnyalatok, amikkel már idén tavasszal meg kell barátkoznunk, és vannak olyanok, amiket még a hétvégi buliba SE dobnánk be, ha nem muszáj. A szőrös körmöktől búcsúzunk, bár sosem üdvözöltük őket igazán. Íme a 2017-es téli körömdivat.

Mély burgundi

A tél egyik kedvenc színe, minden nő imádja, gyönyörűen kiemeli a kezeket. Sötét, de mégsem fekete, nem „nagyis” barna, és nem munkahelyre „nem illendően” túl pirosas. Egyszerűen csak gyönyörű, legyen az géllakk vagy műköröm, praktikus és ízléses.

burgundy-nails-winter-red

Kékesszürke

Ennél téliesebb színt aligha lehet kapni a körömlakkpiacon. Pont annyira kék, amennyire kell, és pont annyira szürke, amennyire a leghidegebb hónapok azok. Emlékeztet a reggeli szürkeségre, praktikus és kellemes szín.

bluish-nails-winter-fashion

Tavaszváró lila

Annyi árnyalata van a lilának, és annyira sajátos színűnek látod te is (és én is) ezt a lenti képen lévő körmöt, hogy talán nevet sem lehet adni neki. Egy kicsit lilás, világosabb burgundi árnyalattal. Meghatározhatatlan, és pont ettől olyan különleges.

brightplum-nails-12

Sötét tengerészkék

A tengerészkék egy gyönyörű, nyárra ideális szín. Sötétebb árnyalatában viszont sokkal téliesebb megjelenést nyújt, emellett praktikus és viselhető is. Annyira sötét, hogy szinte már fekete.

dark-navy-blue-nails

Mélyzöld

Olyan, mintha egy egész erdő lenne a kezeden. A mélyzöld nemcsak különleges, hanem egyedi is. Biztos, hogy az ismeretségi körödben senki nem meri bevállalni ezt az erős, csodaszép színt. Rengeteg módon lehet kombinálni, arannyal vagy ezüsttel párosítva szuper lesz a végeredmény.

forest-green-nails-fashion-trend

Krémes mokka

Egy praktikus és viselhető nude szín, aminek több árnyalata közül választhatsz. A lényeg, hogy inkább barnásabb legyen, mint púderes. Egyszerű kiegészítő, ami mindenhez passzol. Az egyik legjobb árnyalat, ha szeretnéd agyonstrasszozni a karmaidat.

mocha-nails-winter-fashion-trend
Metálos

A 2016-os év egyik legmenőbb viselhető trendje. A tükörhatású körmöket különböző porokkal készítik a manikűrösök, egyre nagyobb a választék itthon is, egy próbát mindenképp megér.

metalic-nails-fashion-winter-trend

Köszi, PureWow!

Itt van még jó kis kontent