Loki mutat utat az öltöny viselésében

Szerző: beautyFY

Aki az öltözködés esztétikájára nyitott szemmel jár, az tudja, hogy Tom Hiddleston jól kimaxolta a vékony testalkatot és az átlagos fizimiskát. A mostani megnyilvánulása néhány szempontból különösen fontos.

loki_suit

Közöltünk már korábban is anyagokat arról, mit és hogyan érdemes ellesni ismert arcoktól öltözködésben, Johnny Depptől főleg a kiegészítőket, Goslingtól a bátor színeket, Beckhamtől meg gyakorlatilag mindent. Hiddlestonról ilyen masszív anyagot egyelőre még nem dobunk, de az Esquire kiszúrta, hogy a BAFTA-díjátadón elég lazát öltött:

tom_hiddleston_suit_620

Egy két gombsoros (DB) Gucci öltöny egy tök elegáns barna cipővel, egy szolid fehér inggel és egy jó nyakkendővel több mint oké. Nem akarjuk fényezni magunkat, de amikor a nyakkendők szakszerű kiválasztásáról írtunk egy varázslatosat, épp azt hangsúlyoztuk, hogy a mintázatnak igazodnia kell a szetted más részeihez, például a díszzsebkendőhöz, de nem lehet teljesen azonos vele.

 

Tailor!

Huddleston egyik nagy erénye, hogy utat mutat a vékony férfiaknak, és egyben bizonyítja azt is, amit mi rendszeresen nyomatunk:

szabasd az cuccost, bro!

hiddleston_gucci_620

Egy standard konfekcióban ő sem így nézne ki a kamerák előtt, még akkor sem, ha a Gucci New Signoria zakói egyébként is szűkebbek derékban. Itt jegyezzük meg, hogy a színész tavaly ősz óta a Gucci hivatalos arca, ezeket a darabokat tehát ingyen hozzávágják.

Színesen, like a pro

A másik haladó lépés a hagyományos fekete cipő helyett egy sötétbarnát húzni a bordó szövethez. A színek bölcs használatáról itt találsz egy jó iránymutatást. Ne felejtsd:

nem túltolni, de nem is fosni tőlük.

 

Hiddleston néhány korábbi remek kísérletezéséről pedig itt egy rövid lookbook, hátha segít:

hiddleston_05_620

hiddleston_03_620

hiddleston_02_620

hiddleston_07_620

Fotó: Getty Images, eredeti poszt: vogue.it

Itt van még jó kis kontent