Zanotti for Jennifer Lopez

Szerző: Brooke

Jennifer Lopez 47 éves színész- és énekesnő, aki 35-nek néz ki, még mindig gyönyörű, és nem mellesleg borzasztóan szép lábai vannak. Olyanok, amilyeneket még rajzolni sem lehet, amilyenekről minden nő álmodik.

Ha ebből indulunk ki, nem véletlen, hogy Giuseppe Zanotti a legújabb cipőkollekcióját JLo-val együtt tervezte. Mert ugye szép lábakra szép cipők valók, és a világ egyik legfelkapottabb (magas sarkúiról híressé vált) márkája pont vele kollaborált. Az eredmény 6 olyan meseszép cipő, amiről mi csak álmodozunk. A nézegetés viszont ingyen van, szóval lejjebb lesznek még képek.

cover_giuseppexjennifer

JLo nem akar megöregedni, ez egyrészt jól is látszik, másrészt tök érthető. Szóval terveztetett Zanottival néhány dögös cipőt, amit horrorisztikus áron akarnak eladni. A cipők ára 795 dollártól egészen 2 995 dollárig terjed, de hogy konkrétan mennyibe fáj az adott gyönyörűség, az attól függ, mennyire  különleges a lábbeli. Érthető, mégsem járhat akárki Lopez-cipellőkben, amik kígyóbőrből, velúrból készültek, és kristályokkal vannak kirakva.

Tűsarok, kígyóbőrminta, kövekkel kirakott csatok és gladiátorszandálok ihlette pántos magas sarkúk. Amúgy az alapelképzelés a tervező és az énekes részéről az volt, hogy minden cipő megtartsa a high-end márkára jellemző Zanotti-stílust, de legyen benne JLo-csillogás is, ami egyedivé és nagyon széppé teszi majd. Jelentem, a cél megvalósult.

Íme a Zanotti x Jennifer Lopez-kollekció

lje702001_a lje770002_c rje702001_b

jlo-giuseppe-3

Még több képért katt ide.

Itt van még jó kis kontent