6 táskatrend, amit imádni fogunk 2017-ben

Szerző: Brooke

Van az a nők körében igazán kedvelt mondat, hogy egy nőnek soha nem lehet elég cipője. És soha nem lehet elég táskája sem, mert öltöztet és stílusossá tesz. Az oversized szatyrok ideje lejárt, a pakolós táskába meg pont elfér az edzőcuccod, ha lent teremnél. 

Tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy ebben az évben (is) az a cool, ha egyedi próbálsz maradni. A high-end márkák diktálják a divatot, a lenti képeken is drága táskákat fogsz látni, viszont azért vannak a fast fashion márkák, hogy lekoppintsák ezeket, és megfizethető áron eladják nekünk, nőknek.

tumblr_n7rq2rbwf91smcbm7o1_500
Nem haragszunk érte, sőt, valahol köszönjük, hogy az új kollekciókban kicsit mindig megtaláljuk saját magunkat, meg a high-end márkákat. Itt van most 6 táskatrend, ami 2017-ben nagyon megy majd.

1. Különleges minták

A dupla láncos táskák alapból jól néznek ki, az egyetlen hátrányuk, hogy vágják a vállat, és így egy idő után kényelmetlenné válnak. De ki ne akarna egy ilyen szépséges mintákkal díszített táskával a vállán szenvedni?!

handbag_trends_11

2. Kör alakú

Az apró táska egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell 20 kilót magadon cipelned. Ez a kör alakú táska kényelmesen hordható, pont semmi nem fér el benne, szóval nem fogsz megszakadni. Moziba, szombat esti vacsorára jó választás. Egyedi, menő és abszolút viselhető.

handbag_trends_2

3. Bőrtáska karikával

A tavaszi színvilágot tökéletesen tükrözi ez a sárga, bőrből készült táska. Nem szeretjük az állatkínzást, ezért természetesen a műbőrből készült darabokra szavazunk, legyen szó akármilyen női ruhadarabról vagy kiegészítőről. Viszont a karikadíszítés az, ami igazán egyedivé teszi ezt a tatyót, nem?

Mindenesetre pont kényelmes méret ahhoz, hogy belerakd, amire szükséged van. Praktikus hétköznapokra és a hétvégi buliba is.

handbag_trends_3

4. Micro mini bag

Korábban a micro bagekről már írtam (íme), akkor az volt a fő kérdésem, hogy mi értelme van egy ilyen minitáskának. Azóta elkezdték piacra dobálni a még kisebb fazonokat, szóval az új micro minitáska az új micro táska.

Pont belefér a telefonod, némi sminkcucc és egy apró pénztárca. Az tuti, hogy felesleges holmikat nem fogsz tudni belepakolni.

handbag_trends_4

5. Bevásárlótáska

A cikk elején írtam, hogy nem lesz divat a pakolós táska, viszont az újragondolt verziói még mindig mennek majd. Minél különlegesebb és feltűnőbb, annál jobb. Végre egy táska, amiben minden női cucc elfér.

handbag_trends_5

6. A táska, ami nem táskának néz ki

Amikor egy designer tervezni kezd, valószínűleg minél egyedibb és különlegesebb darabokat szeretne létrehozni. Például olyat, amit az utca embere is fel tud venni, ha nagyon akar. Na, ennek a korszaknak egy időre vége, ugyanis minden táska jöhet idén, ami egyáltalán nem hasonlít táskára. Íme egy teljesen elvont Chanel-példa:

handbag_trends_2017

Via PureWow

Itt van még jó kis kontent