Hosszú kabátok a tél végére

Szerző: Brooke

A tavasz a legszebb évszak, lévén, hogy a szélsőséges időjárás (értsd: extra meleg und extra hideg) ilyenkor kevésbé korlátozza a bámulatos kreativitásodat az öltözködésben. Ha úgy vesszük, akkor az évnek ezen felében van lehetőséged arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. 

Nyáron dögmeleg van, stílusosan öltözködni nehéz, hiszen kénytelenek vagyunk minél kevesebb textilt magunkra aggatni. Télen kötelező a sál és a sapka, a három réteg pulóver meg a nagykabát. Van esély arra, hogy az ember jól nézzen ki ilyenkor? Van, ha kényszeredetten Instalány vagy, és önszántadból vállalod a fagyoskodást a mínusz 10 fokban is, miniszoknyában, néhány remek fotó kedvéért.

A bomberdzseki egyik nagy előnye, hogy viszonylag hosszú időintervallumban hordható, viszont inkább mondanánk tavaszi/őszi kabátnak, mintsem tél végén hordható cuccnak. A ballonkabátokkal hasonló a helyzet, nem túl melegek, hacsak nem kasmírkecskék puha szőréből készültek.

Hosszú kabáttal viszont minden igény kielégíthető.

Az átmeneti időszakra tökéletes választás egy ilyen, akár szövetből, akár egyszerű pamutból készült. Stílusos, melegít, és ha alacsony vagy, a hosszított fazon optikailag nyújtani is fog. Magasabbnak tűnhetsz benne, viszont tény, hogy jó lábak kellenek hozzá.

Ha úgy érzed, a stílusod még nem kellően kiforrott, valami egyszerű darabbal kezdj. Mondjuk egy basic fekete kabáttal, amin arany gombok vannak. Szerencsére a hosszú fazon most nagyon megy, így 15-20 ezer forintért simán találsz magadnak viselhető darabot, bármelyik fast fashion üzletbe is tévednél be.

A Fashion Daysen szűrhetsz színre és árkategóriára, és rengeteg márka közül válogathatsz. A kínálatukért katt ide. A Bershka (katt) és a MANGO (katt) férfias szabású darabokban utazik, ami egyáltalán nem gáz, hiszen ezek pár kiegészítővel könnyen nőiessé varázsolhatók. Az H&M a tőle megszokott módon, elérhető áron nyújt megfelelő minőséget, szóval érdemes lehet körbenézned náluk is.

Az egyszerű alapdarabok mellett a gardróbodban helyet kell(ene) szorítanod olyan különleges cuccoknak, mint a pasztellrózsaszín kabát, a szőrös, hosszú dzseki vagy egy olyan farmerkabát, amit saját kezűleg dekoráltál.

Napi csekkolnivaló következik.

  

Via The Fashion Spot

Itt van még jó kis kontent