Így használd a Beautyblendert

Szerző: Ulla

A Beautyblender a nők legjobb barátja, amit csak műanyagból lehet készíteni, mi mégis méltatlanul hanyagoltuk. Eddig.

Mi az a Beautyblender?

Rea Ann Silva, a legnagyobbakkal dolgozó profi sminkmester ezzel a ruganyos kis tojásdad holmival egy csapásra forradalmasította a sminkelést, a Beautyblenderrel ugyanis a bázisalapozótól a szemhéjpúderig minden krém, hab vagy por állagú dekorkozmetikum tökéletesen felvihető, illetve eldolgozható.

Azok számára is hasznos lehet, akik az ecsetre esküsznek, hiszen ezzel a cuccal az olyan nehezen elérhető részek is higiénikusan hozzáférhetővé válnak, mint a szemzug vagy a hajvonal, arról nem is beszélve, hogy az állatszőrből készült ecsetekkel szemben ezért egy élőlénynek sem kell az életét adnia.

Hogyan működik?

A titok a Beautyblender anyagában rejlik, amely nedvesen használva is száraz felületű marad, nem szívja magába a kozmetikumokat, ezáltal takarékosabban használható, mint a hagyományos sminkszivacsok. Ezt még a legjobb utánzatoknak sem sikerült megismételni, a tesztelők egybehangzó véleménye szerint érdemes beruházni egy eredeti Beautyblenderre, mert szebb eredmény érhető el vele, és az élettartama is hosszabb.

Az eszközt nedvesen kell használni, ennek ellenére nem kell aggódnod a kórokozók miatt sem, a hivatalos márkakereskedőnél a többféle méretben kapható tojások mellett tisztítószert és tárolóedényt is vásárolhatsz.

A neten bőven találni tutorial videókat is a Beautyblender használatához, mi elhisszük a Fashionistának, hogy Marianna Hewitté az egyik legjobb:

Itt van még jó kis kontent