Egy fodrász, aki TUD hajat festeni

Szerző: Brooke

Mielőtt rászánod magad egy olyan volumenű döntésre, hogy befesteted a hajad (szakemberrel, nem otthon, dobozos festékkel), valószínűleg végiggörgeted a Pinterestet, és keresed azokat a színeket, amik igazán megihletnek majd. Na, itt egy fodrász, aki tényleg inspirálóan dolgozik. 

 

Guy Tang munkásságát közel 2 millió ember követi Instagramon és 1.5 millió YouTube-on, ami már csak azért is nagy szó, mert ő aztán nem jöttment celebek hajával gurigázik, akik aztán indokolatlanul csapnak neki hírverést. Ő átlagos nők fejére varázsol egészen gyönyörű hajszíneket, amik szemet gyönyörködtetően fényesek, egészségesek és különlegesek.

Mert hajat festeni nagyon tud.

Annyira, hogy ha követed őt valamelyik közösségi platformon, már csak azzal kiveri a fejedből az unalmas ombrét, hogy nézegeted a képeit. Változatos balayage és több színátmenetes frizurákat készít, amikben az árnyalatok tökéletesen harmonizálnak egymással.

Tang amúgy most indítja el saját márkáját, természetesen hajfestékekkel kezd, a brand a Mydentity nevet kapta − írja a PopSugar.

Inspirációnak jöjjenek a legszebb munkái

beautyFY pro tipp: Ne csodálkozz, ha a fodrászod nem ugyanazokat a kifejezéseket használja egy-egy szín megjelölésére, mint amiket az Instagramon találsz fantázianévként. A gyártók marketingesei egészen más fejjel gondolkoznak, amikor egy új színt kell hangzatosan elnevezni. A fentebbi kép baloldalán például Guy egy blue steel alapszínbe tett hideggel kevert strawberry tincseket.

 

Guy Thang Instagramjáért és még több hajkreációért katt ide.

Itt van még jó kis kontent