Amikor De Niro lesz a kampányod arca

Szerző: Brooke

Amikor egy márka képes arra, hogy valóban példaértékű életpályát maguk mögött tudó színészeket vagy színésznőket kérjen fel legújabb kollekcióinak bemutatásához, az két dolgot mutat: sok pénze van, és kellően elszánt ahhoz, hogy elköltse. Robert De Niro lett az Ermenegildo Zegna kampányának arca.

Azért elég király érzés lehet, amikor felhívod Robert De Niro ügynökét azzal, hogy kéne neked egy reklám, és olyan pénzt tudsz ajánlani neki, hogy a válasz egy „oké”. Egy ekkora kvalitással készített kampány már önmagában fél siker, de nyilván akkor van értelme a dolognak, ha van is mit promózni vele. Melyik divatháznak van szüksége agyonsztárolt, egynyári tinicelebekre, ha felkérhetnek egy akkora arcot, mint az olasz származású, 73 éves legenda?

(A fenti jelenetnek persze sem a Zegnához, sem De Niro színészi képességeihez nincs köze, egyszerűen csak hatalmas. − A szerk.)

Olasz keresztapák

Alessandro Sartori olasz tervezőlegenda, az Ermenegildo Zegna művészeti vezetője felkérte a hollywoodi ikont, hogy legyen az arca a márka 2017-es tavaszi/nyári kollekciójának. De Niro mellett feltűnik még McCaul Lombardi is − kiváló képek készültek róluk.

Meg behind the scenes videó is.

A kampány a „Defining Moments” nevet kapta. A kisfilm és a fotósorozat a márka azon céljára reflektál, hogy áthidalja a különbségeket a fiatalabb és az idősebb korosztály divatja és életstílusa között.

Sartori így nyilatkozott:

„Olyan kampányt szerettünk volna, ami egy egész történetet mesél el, az első beszélgetéstől kezdve. A Zegna valódi emberekből és történetekből táplálkozik, valós értékeket mutat meg olasz stílusban a különböző generációknak. A kiindulópont az, amikor De Niro a fiatal tehetséghez, McCaul Lombardihoz szól” − írja a Telegraph.

A kollekcióról elég laza képek is készültek.

Felhasználtuk a Fashion Beans és a Vogue cikkét.

Itt van még jó kis kontent