Unikornissmink, egyenesen a New York-i divathét kifutójáról

Szerző: Brooke

Amikor sminktrend születik, a szépségvilág egy percre megáll, némán megemlékezik az elmúlt pár hónapban elsajátított technikákról és színkombinációkról, majd örömködve veti rá magát az újra. Ez történik éppen most is. 

A cut crease smink 2016-ban hatalmas szám volt, korábban mi is megírtuk és megmutattuk, hogyan tudod lépésről lépésre elkészíteni magadnak. Nem túl bonyolult, de precizitásra és gyakorlása, na meg jó nagy adag türelemre van szükséged hozzá, ha bevállalod. Az olyan nívós divateseményeken, mint például a New Yorkban megrendezett divathéten, mindig bemutatnak valamit, amire az egész világ felkapja a fejét. Ott volt például Alexander Wang show-ja, amire a modellek levágatták a hajukat.

Sőt, voltak már tavaly is meghatározó sminktrendek a kifutókról, de pár olyat is mutattunk, amiktől érzékeny búcsút veszünk idén.

Az unikornissmink pont nem tartozik közéjük.

Az unikornisok ihlette sminkek és körmök már tavaly előkerültek itt-ott, több vlogger és blogger is felkapta a témát. Inspirációnak mindenképpen jó volt, de hétköznapokon aligha lehet őket viselni. Persze ez csak attól függ, ki mit hoz ki az élénk színekből. A 2017-es év őszi kollekcióját mutatta be a New York-i divathéten Brandon Maxwell, a modellek pedig csodaszép, unikornisok inspirálta makeupban vonultak a kifutón.

Tom Pecheux készítette a hologramos szemekből és nude ajkakból álló sminkeket. Így nyilatkozott a műveiről:

Olyan színeket akartam használni, amik vidámságot és boldogságot tükröznek.

A végeredmény igencsak feltűnő lett. A mélyítővonalba sötétebb árnyalatok kerültek, ahogy a szemhéj külső részére, illetve a belső szemzugba is. Az alap természetesen itt is a primer, arra mennek az olyan jól pigmentált unikornisos színek, mint a rózsaszín, a zöld, a kék vagy a piros.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent