Így csökkentheted felére a hajszárítás idejét

Szerző: Brooke

Az egy dolog, hogy megmosod a hajad, és emiatt fél órát eltöltesz a zuhany alatt, aztán még 10 percet a különböző hajápolók fejedre kenegetésével. De ott van még a hajszárítási procedúra, amit ha gyorsan akarsz letudni, katasztrofális kinézet lesz a jussod, ha viszont odafigyelsz minden apró lépésre, az még fél órát elvesz az életedből.

A mosásnak és a szárításnak (ami amúgy sem tesz jót a hajnak) nem feltétlen kell egy óránál többet felölelnie. Ha ráérsz, kényeztesd magad, de ha sietős a reggeled (vagy az estéd), itt egy tipp, amivel akár a felére csökkentheted a szárítás idejét. Tudom, sokszor hallottál már ilyen ígéreteket.

Annak ellenére, hogy beauty hackekkel van tele az internet, de leginkább a Pinterest, valami még így is mindig felüti a fejét, amit érdemes kipróbálni.

Veszítenivalód nincs, időt viszont nyerhetsz vele, ha tényleg működik.

Hajmosás után azért érdemes törölközőbe csavarnod a hajad, hogy az anyag beszívja a vizet. Így könnyebben tudod majd megszárítani a séród. Ez egy általános tény, amit érdemes megfogadnod, ha a következőt nem is fogod: törölköző helyett próbáld ki ugyanezt papírtörlővel, mert azzal gyorsabban megy végbe a folyamat. A legjobb, hogy a Pinteresten te is belefuthatsz ebbe a trükkbe, ugyanis elég sokan próbálták ki, és használják is rendszeresen. Miért? Mert (elvileg) működik.

Via her.ie

Itt van még jó kis kontent