Mellényúlás lett ez a spéci Nike

Szerző: beautyFY

Virgil Abloh márkája dobott ki egy speckó verziót a Nike Air Force 1-ból. A közönség nincs odáig. 

Mivel Brooke lebaszott tapintatosan számon kért, hogy miért ilyenkor érek be a szerkesztőségbe hétfőn (és nem fogadta el az érvelésemet a reggeli testedzés hatékonyságáról, valamint nem vette figyelembe azt a lényeges tényt, hogy pár napja jelent meg a Horizon: Zero Dawn), muszáj valami gyors töltelékanyagot összeraknom. Remekül kapóra jön tehát a hír, hogy a HypeBeast ezt a képet lőtte fel ma reggel Facebookra:

A tanuló 5. osztályba nem léphet

A képen ez elvileg egy OFF-WHITE x Nike Air Force 1, bár nagyjából úgy fest, mintha egy technikaórán készült volna általános iskola 4. osztályban. Csak hát ötös helyett még ott is inkább egy Mikola-féle körmös járna érte. A komment szekcióban nem kímélik a végeredményt, itt egy kis válogatás a viccesebbek közül:

„Hell no ! I ain’t gonna cop a AF1 that look like a fake made by a blind chinese kid.”

„Theres the trashcan though.”

„Those look like the nikes they sale at Texaco next to the gold hats that say „baller” on them.”

A korrektség kedvéért érdemes hozzátenni, hogy a kooperációban készült, egyedi Nike belső felén több a felirat, egyben körülbelül így néz ki a cucc:

Az Off-White egyébként egy viszonylag új márka, az a Virgil Abloh alapította, akit a tavalyi évben az egyik legjobb feltörekvő dizájnernek választottak (itt írtunk róla), és aki korábban Kanyével is dolgozott együtt több projektben. A cipőről tavaly novemberben már kijött pár fotó, akkor még némiképp más dizájnnal (fekete pipával és kevésbé túlhangsúlyozott varrással), de az igazat megvallva az sem tűnt telitalálatnak.

Forrás: Hypebeast Facebook

Itt van még jó kis kontent