Itt az új Fenty x Puma-kollekció by Rihanna

Szerző: Brooke

Rihanna tavaly mutatta be második közös kollekcióját a Pumával, már akkor is fájdogált a szívünk érte, hiszen elég menő darabokban nyomultak a modellek a kifutón. Most itt a kollaboráció folytatása, megjött a harmadik kampány. 

Hétfő este a párizsi divathéten mutatták be a legújabb Fenty x Puma-kollekciót. A várva várt bemutató a “Fenty University” nevet kapta, a könyvtárban egy hosszú asztal volt a kifutó, ezen sétáltak végig a szerencsés modellek, és persze maga Rihanna is − írja a The Fader. Az egyetem ihlette divatbemutató talán még neked is meghozza a kedved az iskolához meg a tanuláshoz. De nyugi, mire a képek végére érsz, ez a borzalmas érzés azonnal elillan.

Térd fölé érő csizmák, oversized nadrágok és felsők − a ’70-es éveket idézik fel az új FentyxPuma-darabok, amelyekben egyértelműen megtalálható

Rihanna színes és vagány egyénisége is.

Élénk és pasztellárnyalatok egyaránt helyet kaptak a harmadik kollekcióban, bár basic darabokat nem igazán véltünk felfedezni köztük. Ez a ready-to-wear collection kifutóra tökéletes, de tény, hogy a Fenty x Puma cipők mindig elég királyak voltak, szóval most is hasonlóan szuper lépőkre számítunk.

 

Itt van még jó kis kontent