Inspirálódj táskákból 2017-re

Szerző: Brooke

Amikor a boldogságot a vásárlásban kerestem, két dolog érdekelt igazán: a ruhák és a táskák. Mindig tisztában voltam vele, hogy egy táskát 4-5 hónapnál tovább biztosan nem fogok hordani, mert tönkremegy. A ruhákra meg csak úgy ráuntam, ahogy minden 20 éves.

Egy-két gagyibb táska még elmegy, na de a 12. szar minőségű fast fashion darab után a nők megunják az állandó cserélgetést. Van, amikor a kedvenc táskád egy 5 000 forintos szatyor, amit imádsz és szeretsz, éjjel-nappal viseled, aztán egyszer csak kuka. Leszakad a pántja, leesik a csat róla, csúnya és viseltes lesz. Ilyenkor dönti el a nők 70%-a, hogy inkább befektet egy minőségi, de drágább táskába.

A Vogue nemrég összedobott egy elég menő galériát olyan high-fashion márkák kínálatából, mint az Alexander Wang, a Dolce vagy a Gucci. Egyik-másik táska elég jól néz ki ahhoz, hogy praktikusan fel lehessen venni bármihez. Nemrég amúgy már írtam arról, milyen táskák mennek majd idén, azt ide kattintva olvashatod el. Plusz, a kifutókról is mutattam már pár darabot.

Szóval ha van fölös pár százezer forintod, és szeretnéd táskába fektetni, az alábbi képekből ajánlott inspirálódnod.

Dolce & Gabbana

Dior

Fendi

Bottega

Alexander Wang

Michael Kors

Maison Margiela

Gucci

Via Vogue

Itt van még jó kis kontent