Húsvéti körmök, amikbe szerelmes leszel

Szerző: Brooke

Most, hogy elérkezett a legvirágzóbb évszak a 2017-es évben, muszáj volt összegyűjtenünk néhány olyan köröminspirációt, amit ha meglátsz, egyből szerelmes leszel. Még jobban, mint a pasidba. 

A téli körömszínek után megírtuk, milyen stílusban érdemes gondolkoznod karácsonykor. A tavaszi körömtrendeket is bemutattuk, szóval most jönnek a húsvéti csodák.

Rózsaszín különlegesség

Minden szín, ami pasztell, idén slágernek számít. Korábban már írtunk arról, hogy a mindennapi outfitedbe (vagy épp a hajadba) hogyan tudod becsempészni ezeket az árnyalatokat. Ha nem vagy híve a színes öltözködésnek, a körmeid akkor is nyugodtan úszhatnak pasztellcsodákban.

Már a rózsaszín legvilágosabb árnyalatait is felhasználhatod ahhoz, hogy a minimalista, fehér alapú körmeidet feldobd. Valahogy így:

Csíkos cukiságok

A „cuki” kifejezés nálunk nem nagyon megy, viszont ezekre a körmökre nem lehet mást mondani, csak azt, hogy cukin stílusosak. A csíkos manikűr már évek óta divat, és idén tavasszal sem maradhat ki a felsorolásból. Ha jársz szolizni, vagy olyan szerencsés vagy, hogy alapból napbarnított bőröd van, akkor is szóba jöhetnek a pasztellszínek.

Ha inkább a stílusos minimalizmusra szavazol, a fekete-fehér manikűr lehet a legjobb választás.

Lilás egyszerűségek

Hogy lila vagy rózsaszín, szinte mindegy, de tény, hogy a lilának sokkal különlegesebb árnyalatai vannak, mint egy egyszerű pinknek. Az egyszínű manikűr örök klasszikus, főleg akkor jön jól, ha heti 7-ből 8-szor olyan fáradtan dekorálod magad, hogy a körmeid helyett az életvonaladat kezded színesre mázolni.

Csillogó szépségek

A csillogás soha nem megy ki a divatból. Örök érvényű szabály nemcsak a neccharisnyák, de a fülbevalók és a körmök esetében is. Ombreváltozatban pedig a hajad mellett a karmaid is jól fognak kinézni.

Ám ha mégis a teljesen csillogó körmökre szavazol, próbálj valami hétköznapibb színvilágot találni magadnak, amivel nem csupán a szombat esti buliban, de a munkahelyeden is ugyanakkora örömmel jelensz meg.

Ötletes minták

Az a jó abban, ha az ember lánya körmöshöz jár, hogy három-négy hét alatt eleve meg lehet unni az aktuális tartós géllakkot vagy műkörmöt. Vagyis nagyjából havonta jöhet egy újabb szépség, ami feldobja az outfitedet, meg téged is.

Arra viszont figyelj, hogy a mintás festés ne menjen át csicsásba, hiszen a végeredmény simán lehet „túl sok”, amivel épp az ellenkező hatást érheted el, mint ami eredetileg a célod volt. Maradj inkább az elegáns, de egyszerű stílusoknál, amiket a szekrényedben található ruhákkal könnyen összekombinálhatsz.

Tavaszi virágos

Nem telhet el tavasz virágok nélkül, és bár a felsorolás legvégére hagytuk ezt a megoldást, ennél tavasziasabb körmöket aligha tudnánk elképzelni. Stílusosak és aranyosak. Ilyen manikűrrel várhatod a húsvétot, a nyulat meg a hatvanféle olcsó kölnit, amivel a locsolók majd megtalálnak. Rettegés a köbön.

Felhasználtuk az Elle gyűjteményét.

Itt van még jó kis kontent