Ennél jobb motivációt ma nem kapsz

Szerző: beautyFY

Van ez a Reddit nevű dolog, a legnagyobb fórumoldal a világon, aminek nagyszerűségét talán úgy tudnánk a legjobban érzékeltetni, hogy olcsó kontentforrás lusta bulvárszerkesztőknek, kozmetikusoknak és unatkozó amerikai programozóknak egyaránt. Ami nem szar.

Mivel egy teljesen közösségi alapon működő történet ez, nyilván a kommentek között is találni igazi gyöngyszemeket. Pár nappal ezelőtt például a világ legmotiválóbb mondatát dobta be egy redditer egy pajtásának, amit érdemes mindenkinek megfontolni, aki azon gondolkodik,

mi a retekért nem jár le az edzőterembe.

Az eredeti poszt arról szólt, hogy Kevin Kisner golfozó fegyverhordozójának (értsd: a csávó, aki viszi a golfcuccait) mennyire vannak emberfeletti vádlijai mégis. Ennyire:

Kevin Kisners caddie never misses leg day. from sports

Aki volt már túlsúlyos, esetleg vannak ilyen ismerősei, vagy egészen egyszerűen csak ismeri az anabolikus folyamatok működésének alapjait, az tudja, hogy a nehezebb embereknek többnyire azért durva a vádlijuk, mert nekik

minden nap lábnap,

amit legfeljebb akkor tudnak skipelni, ha a mellékhelyiségnél nem mennek messzebb a lakásban. Erre hívta fel a figyelmet egy kommentelő, jelezve, hogy ő maga 170 kg, de mivel 6’9 magas (normális mértékegységgel 205 cm), nem tűnik extrém kövérnek. Mire jött a keservesen felháborodott motivátor riposztja, egyben a hét legmenőbb inspirációja egy illetőtől:

You’re tall enough to look like a fucking superhero if you got jacked, why waste a lifetime of extreme tallness being out of shape?

Vagyis nagyjából:

Elég magas vagy hozzá, hogy egy kibaszott szuperhősnek nézzél ki, ha ki vagy gyúrva. Miért cseszel el magas létedre egy egész életet úgy, hogy nem hozod formába magad?”

 

Angolul persze jobban hangzik, de a lényeg: míg mások azzal szopnak, hogy a 165 centijükkel a szóba jöhető csajok 80%-át eleve bukják a Tinderen, addig 205 centi magasan elhanyagolni magadat igazi szégyen, barátom.

Egyébként meg:

Itt van még jó kis kontent