Tavaszi gardróbfrissítés: itt a fast fashion felhozatal #1

Szerző: Brooke

Stabilan 10 fok felett van az átlaghőmérséklet az utóbbi napokban, ezért megragadtuk az alkalmat, hogy összeszedjünk néhány tavaszi cuccot, amire szükséged lehet az elkövetkező hetekben.

A 2017-es sneakertrendeket már megmutattuk, az ékszerdivat változásáról is írtunk már, sőt, a bomberdzsekik viselésének alapjait is tisztáztuk. Most kifejezetten a nagy tavaszi gardróbfrissítéshez szeretnénk pár hasznos információt adni, ezért

összeszedtünk néhány praktikus cuccot, amiben érdemes lehet gondolkoznod.

Miután állandóan arról magyarázunk, egyik-másik ruhadarabot hogyan, mikor és miért viseld, úgy gondoltuk, azt is megmutatjuk, hol és mennyiért veheted meg az adott holmikat.

Fehér farmer

Ha van örök tavaszi klasszikus ruhadarab, akkor biztos, hogy az a fehér nadrág. Most, hogy vége a sáros, esős télnek, és a napsütéssel együtt jár a száraz idő, az egyik legjobb választás a fehér farmer, amibe érdemes befektetned.

Ha vékonyabb anyagú nadrág mellett döntesz, még a nyári forróságban is felveheted egy crop toppal, de még a Balaton Sound fáradalmas estéit is kihúzhatod benne egy oversized felsővel. Tavaszra és őszre pedig jöhet a vastagabb változata.

Az, hogy szaggatott vagy egyszerű nadrágot húzol, már csak rajtad és a jó ízléseden múlik, az anyagválasztásra viszont tényleg figyelj. A fényesebb anyag természetesen elegánsabb, amihez simán felkaphatsz egy blézert, a szaggatott változatot viszont inkább hagyd meg a hétköznapokra. Praktikus, jól kombinálható és klasszikus darab. A fast fashion üzletek (majdnem) ugyanazt árulják, szóval ne lepődj meg, ha az alább beszúrt nadrágok konkrétan ugyanúgy néznek ki.

Stradivarius

Magas derekú fehér farmer 5 995 Ft / Fehér szaggatott nadrág 5 995 Ft

Bershka

5 zsebes push-up nadrág 6 995 Ft / Magas derekú farmernadrág 6 995 Ft

Zara

Fehér nadrág 7 995 Ft / Szaggatott fehér farmer 7 995 Ft

Blézer

A blézerekről korábban már írtunk, és megmutattuk azt is, milyen fazonban és színben érdemes gondolkoznod. Viszont ez a cucc ebből a felsorolásból sem maradhat ki, hiszen a blézer önmagában képes arra, hogy laza-elegáns megjelenést adjon, akár hétköznapokra, akár a hétvégi buliba szeretnél csinosan, nőiesen felöltözni. 


Szívügyünknek tekintjük a kényelmes, hétköznapi és praktikus öltözködést, általában ezekre helyezzük a hangsúlyt, amikor divatról okoskodunk. A hosszított fazonú blézer optikailag nyújthatja az alakod. A rövidebb fazonnal már érdemes vigyáznod, ne vegyél alá olyan hosszúságú pólót, ami kilóg a blézer alól, mert elég viccesen néz ki a végeredmény.

A mintás darabok mellé érdemes lehet beszerezned egy egyszínű, minimalista változatot is, amit bármikor magadra kaphatsz. Hajtsd fel az ujját, így még lazábbá teheted az amúgy is elegáns(abb) felsőt. A korábbi összefoglaló cikkért katt ide.

Zara

Világos szövetblézer 9 995 Ft / Hosszított blézer 12 995 Ft

Bershka

Hátul nyitott blézer 7 995 Ft / Felhajtott ujjú lezser blézer 9 995 Ft

H&M

Testre szabott blézer 9 990 Ft / Egygombos dzsörzéblézer 8 990 Ft

Pulóver

Azért szeretjük a pulóvereket, mert megadják a lehetőséget, hogy rétegesen öltözködjünk. Akár alá vagy fölé is fel tudunk kapni valamit, ami praktikusság szempontjából egy jó pont. Mert ha még oversized pulcsit is kapnál fel, és nem tudsz rávenni bőr- vagy farmerkabátot, alá bőven tudsz öltözni, ami melegen tart a hűvösebb napokon.


Akár egy nyomott mintás, teljesen egyszerű feliratos pulóverre szavazol, akár egy kapucnis kardigánt szeretnél beújítani, a legtöbb üzletben biztos találsz valamit, ami kedvedre való. Ha már ennyire tavasz van, próbálj kicsit színesebben öltözködni, és hanyagold az őszi/téli szürkeséget, elvégre itt a napsütés meg a jó idő. Mikor öltöznél színesen, ha nem most?!

H&M

Kapucnis felső 6 990 Ft / Mintás melegítőfelső 2 990 Ft

Zara

Fekete pulóver 12 995 Ft / Zöld lyukacsos és mintás pulóver 12 995 Ft

Pull & Bear

Feliratos felső 3 995 Ft / Mintás pulóver 6 995 Ft

Itt van még jó kis kontent