Őket kövesd, ha meg akarsz tanulni sminkelni

Szerző: Brooke

Miután a sminkelés (reményeim szerint) a legtöbb nőnek egy terápiás, relaxációs, kényeztető hadművelet reggelente, nem hátrány, ha a különböző termékek összevissza kenegetése mögött azért némi tudás is lapul.

A sminkelés művészet, és nem kell a szakma mesterének lenned, de még több százezres sminksulit sem szükséges elvégezned, hogy az alapokkal tisztában lehess. Az alapozásról és a primer használatáról, sőt, már a szempillaspirálokról és a műszempilla felrakásáról is írtunk, igyekszünk segíteni. Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy a tippek olvasása nem egyenlő azzal, mint amikor az ember lánya maga előtt látja azt, mit és hogyan kell használnia.

Értsd: videó segítségével minden könnyebb.

Ennek tudatában úgy döntöttünk, összeszedünk 4 kedvenc beauty vloggert, akiket érdemes lehet követned. Nemcsak azért, mert hasznos tippeket adnak, hanem mert olyan lépésről lépésre videókat készítenek, amikből rengeteget lehet tanulni. Ha sminkelni tanulsz, vagy újdonságokra vagy kíváncsi, mindenképp a YouTube-on kezdj kutakodni.

#1 Lauren Rose

A brit csajszi amellett, hogy elég menőn szét van varrva, nemcsak szép, de még sminkelni is elég jól tud. Annyira, hogy érdemes követned, mert − habár sokszor kihagy időszakokat a videózásban − összességében egy nagyszerű lány, király akcentussal, gyönyörű sminkekkel és hasznos tanácsokkal.

https://www.youtube.com/watch?v=FLlPhdORNY4

#2 NikkieTutorials

A maga több mint 6 és fél millió YouTube-feliratkozójával Nikkie az egyik legnépszerűbb beauty vlogger, aki nemcsak megérdemli ezt a mennyiségű followert, hanem ki is elégíti a nézők igényeit. Minden újdonságot kipróbál, pontosan elmondja, melyik terméket hogyan használd, és nagyon hasznos tippeket ad a videóiban.

#3 Dani Mansutti

A 22 éves ausztrál vlogger több olyan videót is készített már, amiben step by step sminktrükköket mutat, legyen szó akár szemöldökformázásról, kontúrozásról vagy a szemhéjpúder helyes használatáról. Utóbbiról mi is írtunk, katt ide a cikkért.

https://www.youtube.com/watch?v=T05thPne-yw

#4 Talia Mar

Az énekes és dalszövegíró, Talia Mar − saját bevallása szerint − imádja a full face makeupot, ami egyenlő azzal, hogy vérprofi a témában. Tökéletes cicaszemszépen ívelt szemöldök, és mindehhez egy elég ügyes leányzó.

Itt van még jó kis kontent