Uniszex kollekciót dobott piacra a H&M

Szerző: Brooke

Ha van valami, amire Svédország büszke lehet, az az Ikea és a H&M. Szinte minden hónapra jut egy olyan ötlet a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb fast fashion multijától, ami a tudatos vásárlók lelkét jó érzéssel tölti el. 

Mondjuk ott van az a hatalmas lépés az emberiség és a bolygó érdekében, miszerint a svéd üzletlánc tudatos vásárlásra próbálja nevelni a fogyasztókat. Jó pont. Vissza lehet vinni az üzletekbe a használt ruhákat, ezért ajándékkupon jár, ami levásárolható. Jó pont. Készítettek ruhát újrahasznosított műanyag palackokból. Jó pont. És sorolhatnánk reggelig, de nem fogjuk.

Helyette itt az új H&M-kollekció, ami uniszex.

Meglepődtünk, nem számítottunk rá, és igen, itthon is lehet kapni, katt ide a választékért. A kollekció a „Denim United” nevet kapta, és csupa olyan cuccból áll, ami fiúknak és lányoknak egyaránt szuper nyári darab lehet − nyilván, mert uniszex szerkókról van szó.

A kollekció összes darabja prémium minőségű, környezetbarát és újrahasznosított anyagból készült. A kapszulakollekció mindössze 19 darabból áll, és ne lepődj meg, ha egyik-másik cuccot valamelyik Hadid lányon látod majd, ugyanis

A H&M új ruháit a cool-kid feeling inspirálta. Képek alant.

Képek forrása: H&M

Itt van még jó kis kontent